DARTH Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Kolejne moje wypociny zakończone. Wyżej wymienione pojazdy należą do 999 Armored Recon Battalion, który to został przeniesiony z Tunezji na wyspę Rodos w Grecji. Model malowany farbami Vallejo, do tego oleje Abteilung, wasche AK, oraz pigmenty MIG. Zestaw nie posiada zbyt ładnych wyprasek jednak z odrobiną blaszek i podkładem merytorycznym w postaci książek z epoki, dało się co nieco zklecić. No to mozecie mnie teraz zjeść Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Hej, Daniel. Budowę modelu podglądałem w warsztacie, sam wóz, obicia, brudzenie jak dla mnie ok, tylko światło psuje trochę efekt, może na innym tle byłoby lepiej. No i figuranci trochę bladzieńcy. Ale sam lepiej bym nie zrobił Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Modele bardzo mi się podobają, choć zdjęcia psują nieco efekt jaki sobą prezentują. Lekcje masz do odrobienia z fotografii i malowania twarzyczek (figurki to masakra i sam musze się jeszcze wiele nauczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Wyszło nieźle Daniel,tylko chłopcy są trochę za bladzi jak na na weteranów z Tunezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 W sobotę zobaczę na żywo to się wypowiem. Wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 I jestem po oględzinach na żywo. I jestem pod ogromnym wrażeniem. Model wykonany na bardzo wysokim poziomie. Bardzo fajnie pomalowany, z subtelnie zrobionymi ale widocznymi śladami eksploatacji. Te ostatnie wykonane dla mnie wprost idealnie. Daniel wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Najmocniej przepraszam, ale na 4 zdjęciu zauważyłem, że motocyklista ma nieusunięty szew na prawym bucie... Poza tym brak innych "ale". Motocykl ładnie odtworzony, szczególnie szprychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi