RH Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Witam drogich kolegów Dobrnąłem do końca z kolejnym modelem .Nie będę rozpisywał o samym modeliku gdyż jak wiem już gościł na paru forach .A poza tym firma w której powstał jest tak dobrze znana że nie wymaga reklamy . Fotki są ekspresowe jeszcze cieple i to na razie musi wystarczyć. Jak aura dopisze pstryknę bardziej ambitne . Model w malowaniu 25 dywizjonu z maja 1916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Nie widziałem jeszcze WNW, który byłby kiepski. One nie mogą nie wyjść Twój zacnie się prezentuje i już widać, że jest dużo smaczków w wykonaniu i wyeksponowaniu. Na ostatnich fotach gdzieś pilotów wywiało..poszli do kantyny na małe co nieco? pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Ja pierdziu szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek. Zwłaszcza za te wszystkie naciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Nie wiem jak to się dzieje,że co chwilę wstawiasz nowy model? ...ale ten powala na kolana...PIĘKNY JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Bardzo udany, gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2013 Obiecane dodatkowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Wyrażam niniejszym swój podziw dla tego gunbusa (choć tak nazywał się chyba inny typ, Fb5 zdaje się). Trochę mnie intrygują te zielone naciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi