letalin Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Ziarno jak na starym dobrym ORWO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Negatywnie znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Ej no, dobry jest Ale lekkie bicie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Mój drugi w kolekcji F5 E dopadła go SOLARYZACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Jako taki Jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daszeb Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Ja w szoku, super wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasesz Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Nie no, czapki z głów za te fotki, bardo mi się podobają, powiedziałbym, że nawet inspirują. Ja tam jestem modelarzem amatorem i już trochę podstarzałym, ale to to wygląda jak jakaś grafika komputerowa a nie jak fizyczny model ;D Fajowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Niezłe, ale masz krzywo narysowaną elipse śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Niezłe, ale masz krzywo narysowaną elipse śmigła. Raczej format obrazka nie jest zachowany, spłaszczył się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Na fejsbuczku znalazłem jakieś narzędzie do przerabiania obrazków. Efekciarskie, ale ładne https://pl.nametests.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Co nuda robi z człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi