Kami Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Świetnie to wygląda, co tu dużo mówić Z chęcią bym poznał przepis na tak realistyczny śnieg Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo lubię zaglądać na ten wątek, daje mi motywację do dalszej pracy nad moim projektem, u Ciebie śnieg a u mnie gruz ale dio jest dio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo lubię zaglądać na ten wątek, daje mi motywację do dalszej pracy nad moim projektem, u Ciebie śnieg a u mnie gruz ale dio jest dio. A ja bardzo lubię oglądać wasze prace... na prawdę świetna robota. Aż się zastanawiam czy zabierać swojego stuga do Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Janusz ukłon do samej gleby, od pojazdu do winietki wszystko klasa a śnieg jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Dziękuję Panowie. Cieszę się bardzo,że się podoba. Śnieg to soda oczyszczona sypana na unigrunt. Michał - nie gadaj bzdur Co do wątpliwości o autorstwo to mogę przyznać,że sam osobiście wszystko psuję . Model gotowy. Ostatnie fotki przed galerią. Poprawię kilka baboili,które wyszły na fotkach i pozostało czekać na figury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Dowal więcej błota na podłogę i może jakieś obicia we wnętrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Grzesiek brakuje washa punktowego przy śrubach lub jakiegokolwiek ich zużycia (funkiel nówki). Zauważyłem też brak odcisku gąsienic na ziemi za pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Grzechu bardzo zacny modelik uklepałeś Mam pytanie o unigrunt i sodę. Nie pozostawił błyszczących plam? Czy póżniej matowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi