Jamat Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Witam Zwykle siedzę w pancerce ale od czasy, do czasu skleję coś lotniczego: Możecie się teraz śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Śmiać się to nie ma z czego. Model całkiem przyzwoicie zrobiony. Ja jedynie dał bym za oszklenie. Bo wygląda fatalnie. Nie wiem też, czy ta żółta łopata wirnika głównego powinna być cała żółta, czy tylko z dołu. To było by trzeba sprawdzić na zdjęciach archiwalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Oooj...mi sie podoba...super śmigłowiec...ciekawe malowanie wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Całkiem ładny, choć nie pancerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Fajny chociaż jak na niego patrzę to od przodu kojarzy mi się z buldogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Śmiać się to nie ma z czego. Model całkiem przyzwoicie zrobiony. Ja jedynie dał bym za oszklenie. Bo wygląda fatalnie. Nie wiem też, czy ta żółta łopata wirnika głównego powinna być cała żółta, czy tylko z dołu. To było by trzeba sprawdzić na zdjęciach archiwalnych . Podzielam zdanie Kolegi... Gratuluję tematu i udanego efektu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Model bardzo przyzwoicie wykonany, no może to oszklenie odrobinkę psuje efekt jak mówili przedmówcy, ale ogólnie bardzo mi się podoba. Swoją drogą to ta maszyna przypomina cokolwiek kształtem i układem MI-4 (poza podwoziem), ciekawe kto od kogo zerżnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi