bazylms Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Gratuluję złożenia eduardowskiej skrzynki (chyba że to aber) z blaszek. Mnie to nie udało się tak dobrze. Tak to Eduard. Jakoś poszło. Pomalowana na zielono i narzedzia też już zmalowane tylko poskładać do kupy. Oczywiście nie znaczy to ze polubiłem blachy, ale tu nie było nic do stracenia. Jeśli to model z 1939 roku ( nie doczytałem na początku tematu) to może fajnie byłoby rozrzucić kilka francuskich ulotek na ziemi? Zdaje mi się że mój jest z kampanii w Polsce więc dam jakieś niemieckie. Dzięki wszystkim za opinie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Galeria: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=43366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi