GrzesiekW Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Jako iż 2 modele niemal gotowe tak jak mówiłem zabieram się za budowę Tygrysa o numerach 222 Kurta Sowy z 2/sPzAbt 501 walczącej w Ardenach na konkurs na pancernymKlinie. Na wstępie dziękuję Jakubowi Ślęczce za pomoc merytoryczną i zdjęcia przedstawiające ten pojazd w rzeczywistości. Oryginał Posłużę się takim zestawem Dragona Dokupię co trzeba skończę modele na Jaworzno i biorę się do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Mam w szafie ten sam model. Fajne są figsy w zestawie spadochroniarzy. Zażarcie i fanatycznie będę podpatrywał twoje zmaganie z tygrysem zanim swojego rozpocznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Z ciekawości będę zaglądał Życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Popatrzeć trzeba, bo po ostatnich modelach będzie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Dajesz mówiąc krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Ciekaw jestem, co z tego powstanie... Ja mam Tygrysa z Tamiyi, ale będe kibicował... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Zasiadam panocku i kibicuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Grzesiek, może wyprostuj sprawę drugiego zdjęcia wg. wpisu Pawła na "klinie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziękuję wszystkim za obecność. Co do sprostowania - na klinie chłopaki znalazły błąd w mym materiale zdjęciowym. 2 zdjęcie to fotomontaż na bazie zachowanego czołgu w La Gleize o numerze "213". Natomiast 3 zdjęcie to tygrys o numerach 008. Podziękowanie dla Pawła za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi