DARTH Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam w kolejnej galerii. Pojazd z Bat. inżynieryjnego 197 Dyw. Piech. na froncie wsch. 1942r. Zestaw MiniArta jak najbardziej na plus- drobiazgowo odwzorowany, dobrze odlany, praktycznie żadnych nadlewek a co za tym idzie niewiele szlifowania, jakość dodatków, beczki, kany, skrzynie odrobinę słabsza. Do tego nie duży ale zupełnie wystarczający zestaw blaszek. Od siebie dodałem na pakę troche złomu Tamki i Tristara. Podstawka to tradycyjnie ramka do zdjęć oraz zielenina ModelScene oraz Woodland Scenics. Model malowany Vallejo do tego oleje Abteilung oraz pigmenty Mig. Budowa była przyjemna, a co najważniejsze udało mi sie zrealizować początkowe założenia. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Jaki progres w porównaniu do tego co miales tydzień temu. Naprawdę fajnie wyszedł cały model, łącznie z pogryzionymi burtami;) Jedyne co mi nie pasuje to zielone krzaczki na podstawce, jakieś takie za zielone. Ale to jeszcze muszę na żywo zobaczyć. Reszta naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Super robota i nawet burty nabrały smaku z tymi wszelkimi bambetlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Fajna praca tyle potrafię na pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Daniel smacznie wyszło. Jak będziesz w wiadomym miejscu weź pooglądam po dotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 No i model w końcu w galerii . Coś mi się zdaje,że jednak miałem rację z tymi burtami . Czasami dobrze poczekać do finału. Całość prezentuje się bardzo dobrze. Paka z bambetlami nabrała charakteru. Malowanie i brudzenie zwyczajowo już na wysokim poziomie. Tylko ta kanapa . Ale ogólnie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Dzięki bardzo za komentarze, cieszę się że model przypadł wam do gustu tym bardziej że również jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Zdecydowanie widać progress, oby tak dalej Danielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 super wyszedł, a te krzaczki można by odrobinę przykurzyć przynajmniej od strony drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Fantastyczny. Widziałem na żywo przed finałem i już wtedy robił wrażenie, no i jeszcze ja o burtach: od początku podobała mi się Twoja koncepcja i powiem że teraz dodają smaczku całemu modelowi. Żeby nie było tak słodko, Robert czepia się kanapy a ja do tego co jest na niej, butelki? czy co to jest? Pozdrawiam, Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Fantastyczny. Widziałem na żywo przed finałem i już wtedy robił wrażenie, no i jeszcze ja o burtach: od początku podobała mi się Twoja koncepcja i powiem że teraz dodają smaczku całemu modelowi. Żeby nie było tak słodko, Robert czepia się kanapy a ja do tego co jest na niej, butelki? czy co to jest?Pozdrawiam, Jacek. Dzięki raz jeszcze, butelki- wiem kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxan Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Niezły finał, te brokuły przemaluj bo brakuje tylko makaronu i będzie ulubiona potrawa Roberta - hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Kolor może nie, szkło, szkło. Nasz kolega walczył z butlami do saturatora i wyszedł "z tarczą" może to kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo ciekawa praca.Musze Ci napisac ze najladniejsze zdjecie zamiesciles w warsztacie,takie z przeswitujaca atrapa chlodnicy-po prostu super .Podoba sie. Idz swoja droga-jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Model ciekawy, ładnie zaaranżowany wraz z podstawką. Wątpliwości moje budzą jedynie burty pojazdu, które w mojej ocenie są nieco za mocno 'wygryzione'. Ale to tylko moja drobna opina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Widać korniki miały zabawę, wywal te zielone krzaczki i będzie całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 Raz jeszcze dzięki za wasze opinie Kolor może nie, szkło, szkło. Nasz kolega walczył z butlami do saturatora i wyszedł "z tarczą" może to kierunek? Jak wrócę Jacku to maznę je sidoluxem. Bardzo ciekawa praca.Musze Ci napisac ze najladniejsze zdjecie zamiesciles w warsztacie,takie z przeswitujaca atrapa chlodnicy-po prostu super .Podoba sie.Idz swoja droga-jest ok. Przy odpowiednim kącie i świetle przez atrapę widać chłodnicę, wielkie dzęki za to co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi