bazylms Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Obicia w niektórych miejscach wydają mi się troche za duże. Jak dasz filtry to kolory trochę się zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 No to teraz sido. Wytyki i krytyka mile widziane. Mi osobiście zaczął się ten model podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 No jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Pracę posunęły się naprzód. Wielkie podziękowania dla Grześka Wanata który wręcz dowodził na odległość pracami i ukierunkowywał postęp prac. Teraz jeszcze tylko drobne poprawki, obrobienie bandaży kół i zakup fruili (ale to już na koniec sierpnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Przyznam szczerze, że dziwnie wygląda. Pełno plam i kamuflaż taki z tego nie wyłania się przejrzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 Przyznam szczerze, że dziwnie wygląda. Pełno plam i kamuflaż taki z tego nie wyłania się przejrzysty. Dziękuje za obiektywną krytykę kolego Stojkovic, ale założenie było spracowany i utytłany, więc myślę że takowe założenie zostało utrzymane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 W tym wypadku to nie chodzi o krytykę, a bardziej odczucie w odbiorze modelu. Druga kwestia, to etap prac. Poczekam na galerię najlepiej z podstawką, bo wówczas ten odbiór może być zupełnie inny. Walcz z karaluchem dalej. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Widać ogrom pracy włożony w model.Klasa sama w sobie. Ale szczerze powiem odczucia jak na razie mieszane.Ma być utytłany i spracowany.Pożyjemy zobaczymy jaki będzie odbiór końcowy. Życzę powodzenia! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Kapcie dotarły więc można dalej dłubać przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Ktoś kiedyś mi napisał, iż jak użyje gąsienic Friulmodel to już zawsze będą w moim użyciu i chyba miał rację. Jednym słowem piękna sprawa. Przepraszam za typ zdjęcia ale już nie mam siły się rozkładać z tłem. Cza tylko jeszcze otwory usprawnić pilniczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Mnie jakos nie zarazily heheh Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Ktoś kiedyś mi napisał, iż jak użyje gąsienic Friulmodel to już zawsze będą w moim użyciu i chyba miał rację. Jednym słowem piękna sprawa. Przepraszam za typ zdjęcia ale już nie mam siły się rozkładać z tłem. Cza tylko jeszcze otwory usprawnić pilniczkiem. Zgadzam się z tobą , sam ostatnio kupuję gąsienice Fruilmodel . A model wygląda coraz lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Ładnie wyglądają Friule Dziękuję za MagicTracki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Ładnie wyglądają Friule Dziękuję za MagicTracki! A dziękuję kapcie już złożone. A co do MT super, że już dotarły no i zachowania spokoju podczas usuwania śladów wypychaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Kolejny etap prac za mną. Jeszcze trochę do zrobienia zostało. Ale jestem zadowolony z osiągniętego wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 bandaże zbytnio się świecą, więc proponuje je przykurzyć względem gąsienicy. Poza tym mnie się mocno podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 bandaże zbytnio się świecą, więc proponuje je przykurzyć względem gąsienicy.Poza tym mnie się mocno podobuje A to wiem ale to już jutro powiedzmy zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Jeszcze trochę go dopieść i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Koniec na dniach galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Wymień te anteny - są straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Wymień te anteny - są straszne. Mogę je ciut wyprostować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 I zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=46238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi