stakor1 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Przecież działa... Niby działa - ale jak ktoś ma zabezpieczenia antywirusowe to nie wpuszcza . "Malicious content was detected in the web page or file you were trying to download. The page or file http://ajmodel.pl/ was successfully blocked. Virus Category: Exploit " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Przecież działa... Niby działa - ale jak ktoś ma zabezpieczenia antywirusowe to nie wpuszcza . "Malicious content was detected in the web page or file you were trying to download. The page or file http://ajmodel.pl/ was successfully blocked. Virus Category: Exploit " niech zgadnę....Opera przeglądarka? Ps Adamie ,czy ja dobrze widzę,że na ramce z łopatami wirnika,jedna z łopat jest nie dolana i jest dziwne wcięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem, ja ma wersję TOPR i wszystko jest ok, ale udało mi się wrzucić fotki na FB przez Plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Przyleciały Głuszcze, można już zamawiać, a jak zostaną, to jutro na Fieście, będą wszystkie Sokoły z AJ Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Cholera co się stało z jedną łopatą wirnika? AJ takie robi babole? sSkala72 olej te dywagacje pol-anglo, każdy wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Po tym zdjęciu, sprawdziłem wszystkie modele, są Ok, wszystko na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Mój też, chociaż się bałem. Co do jakości - pozostawia wiele do życzenia, niedolewki, jamy skurczowe, oszklenie do wymiany - jakieś inkluzje ciemnego plastiku w oszkleniu... Trzeba włożyć sporo pracy w ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Powiem tak, model jest znany od ponad dwóch lat, nikt nie pisał i nie obiecywał, że będzie to Meng. Oczywiście zgodzę się, że trzeba przy nim popracować, ale bez przesady, zależy to również od tego, kto jaki che osiągnąć model. Ja mam rozgrzebanego (jak zwykle), ale kolega go lepi i nie ma tragedii, papier, pilnik, szpachla i jedziesz. Ja ostatnio ściągnąłem do Sokołów zestawy korekcyjne (żywica plus blacha) czeskiej firmy Model-Cz, z tym zestawem można wykonać rewelacyjny model, wkrótce będzie można go zobaczyć na wystawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Z tego co słyszałem, modele Głuszca powinny pojawić się wkrótce ponownie. Będzie również konwersja do pozostałych modeli Sokołów z AJ Model do wersji Głuszca. Ta wiadomość ucieszy wszystkich co posiadają już model(e) i nie chcą kupować kolejnego. Mój też, chociaż się bałem. Co do jakości - pozostawia wiele do życzenia, niedolewki, jamy skurczowe, oszklenie do wymiany - jakieś inkluzje ciemnego plastiku w oszkleniu... Trzeba włożyć sporo pracy w ten model. No niestety, ale szpachla czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Ja kupiłem konwersję, bo mam dwa Sokoły. Nowe odlewy, dużo lepsze od tych co były w zestawie i z szarej żywicy. Dwa rodzaje uzbrojenia. Jak ktoś nie chce wykonać Głuszca, to może uzbroić Sokoła. Cena 21,50 zł. Jest ona niższa, niż pojedyncze elementy uzbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 A gdzie można kupić tą konwersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 A gdzie można kupić tą konwersję? http://www.sklep.tankmodels.pl/pl/zapowiedzi/6465-pzl-w-3-gluszec-konw-do-pzl-sokol-aj-model-con72001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Jeśli możesz to wrzuć kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Wkrótce również będą w Tanku dostępne poprawione kółka do Sokołów i Głuszca z Model-CZ. Widziałem i ... powiem, że są ql. http://www.sklep.tankmodels.pl/pl/model-cz/6485-kola-do-pzl-w-3-sokol-model-cz-7202.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 W przyszłym tygodniu będą w sklepie, na razie można zamawiać online (i np. odebrać w sklepie). Cena: 14,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 Jeśli możesz to wrzuć kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 A dla słabiej widzących, którzy chcieliby te detale poznać bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 Nie ma większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Z konwersji do modelu "Głuszca" można zaadaptować same uchwyty i część uzbrojenia (np. B8-10 npr S-8 kalibru 80mm) i wykonać Sokoła w wersji W-3U "Salamandra I" lub W-3WS Sokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Blachy w zestawie też są, czy tylko żywice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Same żywice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Właśnie się zorientowałem, że znikły z oferty sklepów wszystkie modele tej firmy. może ktoś wie co się stało z firmą i jej produktami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi