makinen Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 GROM nr 1 ukończony. Jako wzór wystąpił pojazd o nr UB 00127 biorący udział w pogrzebie gen. Petelickiego. Źródło: https://www.facebook.com/pages/Jednostka-Wojskowa-GROM/160217290711681 W ramach moich planów związanych z trylogią pt "Humvee GROM" pierwszą część uznaję za zakończoną. Klatkę UPK poprawiłem wg zaleceń Kubisza, ale ponieważ nie jest to moje ostatnie słowo w temacie krajowych humvee, to przy kolejnym klatka będzie wzorowa. Dziękuję Kubiszowi i Zderzakowi za wsparcie merytoryczne i duchowe. :sun: trochę go przykurzyłem, bo taki paradny mnie raził 8-) Dla porządku: a. baza Tamiya M1043 b. koła DEF Model c. fotele z modelu M1151 Academy d. osłona strzelca Live Reisin e. swingarmy Trumpeter f. przednia osłona Academy g. reszta scratch warsztat---->http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=7&t=1131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Bardzo ładny, podoba się no i mega plus za polskie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 model bardzo ładny, mam pytanie czy planujesz figury ? myślałem o zestawie Legend LF0129 . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 model bardzo ładny, mam pytanie czy planujesz figury ? myślałem o zestawie Legend LF0129 . . . Jakoś się w figurkach nie czuję. Poza tym już za późno na ewentualne pakowanie czegoś/kogoś do środka Na warsztacie jest GROM 2, może tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Witam! Ładny, podoba mi się! Poza tym to Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 A ja mam pytanie. Jak robiłeś znaki priorytetu drogowego. Domyślam się, że sam z nak jest z Toro, tylko chodzi mi o podstawkę tego znaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Października 2013 Autor Share Napisano 20 Października 2013 A ja mam pytanie. Jak robiłeś znaki priorytetu drogowego. Domyślam się, że sam z nak jest z Toro, tylko chodzi mi o podstawkę tego znaku. Dziurkacz biurowy+ polistyren 0,25 mm= podstawa priorytetu z TORO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Co mi się rzuciło ze zdjęcia to filtr (?) po prawej stronie samochodu obok szyby jest jakby schowany a w modelu wyciągnięty, ruchome to ustrojstwo było ? Model bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Co mi się rzuciło ze zdjęcia to filtr (?) po prawej stronie samochodu obok szyby jest jakby schowany a w modelu wyciągnięty: Nie jest ruchome . Zdjęcie przedstawia inny pojazd z kolumny na pogrzebie. Tu masz zdjęcia i jest tam UB 00127 http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=17&t=360&start=20 EDIT- okazuje się, że dostęp mają tylko zarejestrowani To może tutaj http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/u/7/Pogrzeb_gen_Slawomira_5814453.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 No to napiszę po raz wtóry: kolejny świetny humvee w Twojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Super.Jeszcze lepiej ze polak. sie nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo ładny model! Nie pasuję mi tu tylko FN Minimi z kolbą najstarszego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Listopada 2013 Autor Share Napisano 15 Listopada 2013 Nie pasuję mi tu tylko FN Minimi z kolbą najstarszego typu. Fakt, kolbę należałoby przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi