Wojciech Butrycz Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Nareszcie, a co z zapowiadanym Jakiem-40 w tej skali !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Pięknie , ciekawe ile będzie kosztował ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 AModel pakuje Eastern Express? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Jeśli można spytać, to gdzie można kupić Tu-134 Eastern Express w skali 1/72 ? Jakoś przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Jeśli można spytać, to gdzie można kupić Tu-134 Eastern Express w skali 1/72 ? Jakoś przeoczyłem. Nie zauważyłem. Tak jakoś mam automatycznie chyba połączone, że "duże białe czopki" są w skali 1/144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 I kolejny model bez nazwy typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 U Hannantsa cena 54.99 GBP, t.j. ok. 250 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Nie jest w sumie tak źle, choć jestem bardzo ciekawy in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2014 U Hannantsa już jest na razie tylko Aerofłot, cena GBP 54,80 = ok. 275 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 U Hannantsa już jest na razie tylko Aerofłot, cena GBP 54,80 = ok. 275 zł. No to zakup odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Nabyłem już to najnowsze dzieło Amodelu w malowaniu INTERFLUG, co mnie ni ziębi ni grzeje, bo i tak będę wykonywał "wozidło" gen. Jaruzelskiego i innych bonzów PRL-u, nr 101 z 36 SPLT na Okęciu. Muszę przyznać, że Amodel odbył długą drogę, jak chodzi o jakość. Ten model jest już na światowym poziomie, z wyjątkiem ciągle jeszcze zbyt szerokich, ale już nie rażących, linii podziału paneli.Nie wiem tylko po co kadłub dzielony jest aż na trzy części, skoro pudło zmieściłoby z dużym zapasem normalne dwie połówki kadłuba? Bardzo ładnie wykonane są detale zewnętrzne, widoczne np. elementy podwozia.Wystarczające jest wyposażenie kabiny pilotów i dobry panel instrumentów pokładówych (na kalce), który nie będzie widoczny po ukończeniu modelu. Niestety kabina pasażerska jest pusta, a okienka w tym modelu już nie są takie małe! Brak foteli będzie widoczny. Kalkomanie zawierają drobniutkie napisy eksploatacyjne, są na dużo lepszym poziomie druku od tych z wcześniejszych modeli Amodel i są produkowane przez Decograph z Rosji, co powinno być dobrą nowiną dla tych, którzy oczekują na lotowską wersję, która... oczywiście wyjdzie na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 No to nieźle - a jak wygląda kwestia spasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek_S Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Można poprosić o jakieś fotki części, itp. coś jakby mały in-box Może źle szukam, ale nie mogę jakoś znaleźć w google żadnego inboxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 INBOX: Na pierwszym zdjęciu kalki z zestawu do INTERFLUG oraz moje do maszyny z 36 SPLT na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi