Bartosz69 Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Witajcie Najnowsze dzieło w mojej kolekcji,ukończone po długiej przerwie.Przedstawiam maszynę pilotowaną przez por.Leslie Sponts'a z 488 Dywizjonu 59 grupy mysliwskiej operującego na lotnisku Thomashill w Georgii. Malowanie w kamuflażu brytyjskim. Zapraszam do komentowania-wszystkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam Bartosz [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Pamiętam Twoją relację. Sporo pracy włożyłeś w poprawianie zestawu i inwencję własną. Sądzę, że po tak ciężkiej pracy jesteś zadowolony z efektu. Ja bym był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Całkiem dobra Aircobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Bardzo ładny model. Szczególnie podoba mi się wykonanie dolnych powierzchni. Widoczne detale w komorach podwozia robią dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Piękna praca, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Bardzo ładna Aircobra, tylko oszklenie trochę brudne. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: PZL P.24 - Azur 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Bardzo fajny model/Zdjęcia mogły by być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Zrobiłem kilka nowych zdjęć, może będą trochę lepsze od poprzednich Mig rzeczywiście owiewka troszkę jest niedoskonała,orginalna rozpadła się w trakcie obróbki i musiałem stworzyć vaku.Wybrałem z 6 zrobionych najlepszą-muszę jeszcze nauczyć się takiej metody tworzenia osłon.Dziękuję za komentarze.Na warsztacie jest P-40 B-wkrótce zacznę warsztat na forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi