sickboy69 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Pierwszy raz zrobiłem model w naszych barwach mam nadzieję, że nie strzeliłem jakiegoś babola. Jeśli wierzyć toro model jest to Cromwell Mk. IV, 3 szwadron, 10 Pułk Strzelców Konnych, Francja, sierpień 1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Powiem krótko i na temat. Kurka wodna, świetny model, świetne wykonanie, świetne brudzenie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Model śmiało można zaliczyć do dobrze wykonanych, bardzo dobre malowanie wybrudzony też spoko. Zdało by się dołączenie jakiejś figurki, jakaś figurka i trochę jakiegoś wyposażenia z tyłu pojazdu, bo taki goły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Znakomitość według mnie, a w dodatku z mojej ulubionej jednostki pancernej wszechczasów fajnie Ci kolor wyszedł i przebarwienia - jakimi farbami malowałeś kadłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Dziękuję za komentarze. Co do malowania to malowałem farbami life color. Mieszałem jakieś zielenie, żeby uzyskać coś koło humbrola 159, wg mojego kolegi speca od Brytyjczyków ten kolor to strzał w dziesiątkę (dzięki Ubot), dodatkowo miałem to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Podoba mi się zróżnicowanie koloru bazowego oraz trzonki narzędzi. Ogólnie bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Czarne liny Bardzo fajny cromwell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Śmiało można powiedzieć cacy według mnie model zawsze powinien być jaśniejszy od pierwowzoru biorąc pod uwagę skalę Podoba mi się gdyż nie zmasakrowałeś go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Czapki z głów kolego ! Zaje.isty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Genialnie wyglądają, te przebarwienia zamiast obic. Ciekawa i świetnie wykonana robota, ukłony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Gratuluję... Przyciąga wzrok! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo dobry model, wręcz rewelacyjny . Wszystko wyważone, bez przerysowań i logiczne. Gratulacje Ps. Pierwszy Polak, mam nadzieję,że następne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonofpaindm7R Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 megsa dobrze wyszedl i mowisz ze pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi