Erni Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Model Dragona+ blacharka+lufa RB i gąski od AFV Możecie sie po pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Pastwić bym się bardzo chciał, ale nie ma za bardzo nad czym, bo moim zdaniem model udany, bardzo fajne obicia, ślady eksploatacji. Moim zdnaiem modele lepiej wyglądają na białym tle, lepiej mi sie ogląda, ale to tylko ot, moje przemyślenia. Powodzenia czekam na następny Twój model. AA Edit, co do zdjeć to za mocne światło dałeś z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Dla mnie model wykonany i pomalowany znakomicie, obicia bardzo realistyczne, zacieki też spoko Jakich farb do ruskiej zieleni użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Wspaniały model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Dzięki za opinie. Co do zdjęć to faktycznie po weekendzie zrobię na białym tle , bo wiele smaczków uciekło i kolory przekłamane są. Co do farb to mieszałem zielona + białą+żółta na oko i cieniowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Model fajny ale ja się do obić trochę przyczepie w niektórych miejscach nie są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 eh ten czołg nigdy się nie znudzi wygląda naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Poza subiektywnym wykonaniem niektórych detali (choćby wspomniane obicia), model I klasa! zresztą - jak zwykle Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Jeśli chodzi o malowanie i brudzenie dla mnie REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Super maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Dla odmiany mógłbyś coś skopać, było by co pisać a nie ciągle to samo "SUPER". Nudy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Model rewelacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Podoba mi się jak.. no nie wiem co, ale mi się podoba. Szkoda że nie ma jakiś szczegółowych danych na temat farb jakich używałeś - kolorystyka jak dla mnie rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Kierowca nic nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 co by uciąć temat o widoczności , tzn ile widzi kierowca powiem że model trafił w moje ręce już sklejony i nie miałem wpływu na jego budowę. Co do kolorów to jak zwykle mieszane na oko zielenie , biała i żółta z odrobiną pomarańczu:) Tylko nie pytać mnie o proporcje bo sam nie wiem a oka nie oddam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 co by uciąć temat o widoczności , tzn ile widzi kierowca powiem że model trafił w moje ręce już sklejony i nie miałem wpływu na jego budowę. I wszystko jasne! a jakie proporcje kolorów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Tylko nie pytać mnie o proporcje bo sam nie wiem a oka nie oddam:)Następnym razem zrób notatki, bo przyjedziemy i sami je sobie weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Tylko nie pytać mnie o proporcje bo sam nie wiem a oka nie oddam:)Następnym razem zrób notatki, bo przyjedziemy i sami je sobie weźmiemy a później cie zakopiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Super model. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmkpl Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Pomnikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi