ZzB Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 To co pokazujesz nie mieści się w pale !! Trzeba będzie pofatygować się do Bytomia z DUUUŻĄ lupą Wyłupiastookie pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 To co pokazujesz nie mieści się w pale !! Trzeba będzie pofatygować się do Bytomia z DUUUŻĄ lupą Wyłupiastookie pozdrowionka ZzB Mam nadzieje, ze zdarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 .... aż boję się pomyśleć co z Kirishimą będziesz wyprawiał postaram się nieco lepiej ją ulepić Kurde to można jeszcze lepiej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Kolejne cudo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Kolejne cudo rośnie uff...! urosło... Brakuje jeszcze instalacji Jake'a na katapulcie, wież 203mm oraz kilku(nastu może...) drobiazgów plus olinowanie. Ale to już w galerii...- pewnie ją wstawię po Bytomiu. _____________________________________ Bardzo wszystkim dziękuję za przemiłe słowa i konstruktywne uwagi . Fajna to była zabawa z tym Kako ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Cóż rzec? Roz......ś system. Po tym co pokazałeś dla mnie nic już nie będzie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Proponuje zamknąć wątek.. Bo za chwile wpadnę w takie kompleksy, że wyląduje w psychiatrycznym, a moje modele na śmietniku.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Model bajka. Poza tym gratuluje tempa prac. Mam nadzieje, ze spotkamy sie w Bytomiu i porozmawiamy. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) I ja temu modelu już teraz przyznaje tytuł mistrza polski 2014. I chyba nikt nie zgłosi sprzeciwu ,-)). Edytowane 7 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 I je temu modelu już teraz przyznaje tytuł mistrza polski 2014.I chyba nikt nie zgłosi sprzeciwu ,-)). No tu raczej sprawa jasna.......przynajmniej dla Nas z tego działu ...ale dajmy szansę sędzią dostrzec to "jajko carskie".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Mistrzu chcemy jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 pozostało już tylko olinowanie.... pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Zdążysz....;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Ale bez wody na podstawce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 IJN Kako gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Takielunek na Twoich modelach to poezja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Zdążysz z podstawką z tego co widać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 pewnie tak - ale bez wody... :( Spiton - zdrowiej szybko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Jak dobrze, że już koniec.. Zdanie z klasyka.."Kończ Waść, wstydu oszczędź".. wpadłem w kompleksy...w życiu nic tu nie pokarze.. Edytowane 11 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Też bym nie pokarał... Powiem więcej. Na ogromnie ogromniastą nagrodę blacman zasłużył... Ma ktoś wątki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Na nagrodę zasłużył, a i owszem ale na tym forum powinien dostać bana. Nie wiem jak u was ale u mnie wyświetla "Modelarstwo Plastikowe". A teraz rzut okiem na Kako i co? Gdzie tam jest plastik? Pełno złomu. Albo ta wielka groszówka. Z pół metra średnicy ma. Gratulacje Blacman GOOD JOB. Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Z pół metra średnicy ma. Żeby tylko... Takielunek na Twoich modelach to poezja !!O tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Nie no Stefan, korpus tej torpedy, to chyba plastikowy jest... Nieee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Nie no Stefan, korpus tej torpedy, to chyba plastikowy jest... Nieee? Mam taki metalowy długopis nawet w tym samym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Trochę jednak plastiku zużyłem. Chociażby uchwyty tymczasowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi