kowal76 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 O w mordkę szpary większe niż w Su 22 Mastercraft . Myślałem że jest trochę lepiej spasowany i będzie przy nim mniej szpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Szybka była zalana całkowicie CA. Powodem zalania była szpara wielkości takiej, że to się nie nadawało do szpachlowania. Nadmiar zeszlifowany i wypolerowany. Wygląda jak fabryczna bez przebarwień i jakichś rys. Paprochy są wewnątrz ale to wiadomo szlifowanie itd, w Twoim przypadku to nie będzie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Spróbuj CA, też polecam Najfajniejszy tutaj byłby żel, ewentualnie gęsty. W Castoramie jest w żelu za parę zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Mikele ludzie czekaja. Do dzieła przetyj szlak mam też te dwa modele i chciałbym skorzystać z twoich doświadczeń. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Skończę Antka i wracam do rozgrzebanych i nie skończonych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Oczywiście, pod warunkiem, że w międzyczasie nie pojawi się coś ciekawszego do zrobienia od tych już rozgrzebanych modeli (tak przynajmniej jest u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi