Keisyzrk Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Model miał być relaksacyjny do zajrzenia "a cóż to za skala 1:48". Miałem nie brudzić mocno i nie niszczyć a wyszło..jak zwykle. Gąsienica przy okazji zdjęć mi się rozkleiła.. Ogólnie to fajna ta skala 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Co tu gadać, osobiście nie mam się do niczego przyczepić. Model uważam zrobiony ze smakiem i bez zbędnych przegięć, w obiciu i brudzeniu. Bardzo mi się podoba. Dobra praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Brud, smród. TO LUBIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 O jakie to ładne I taki brudasek, świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Pogratulować, świetnej roboty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Model bardzo ladny. Szczegolnie zacieki mi sie podobaja. Pogratulowac tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Kapitalny model! bardzo lubię takie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Świetny model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Świetnie pomalowany, szczególnie że to skala 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 A co za rów mariański z tyłu kadłuba? Chyba, że taki był. Brudzenie ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Zanim dojdę to tego poziomu to pewnie powypadają mi wszystkie włosy, zęby i paznokcie! Genial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Co tu gadać, osobiście nie mam się do niczego przyczepić. Model uważam zrobiony ze smakiem i bez zbędnych przegięć, w obiciu i brudzeniu. Bardzo mi się podoba. Dobra praca Brud, smród. TO LUBIĘ! O jakie to ładne I taki brudasek, świetny. Pogratulować, świetnej roboty ;-) Model bardzo ladny. Szczegolnie zacieki mi sie podobaja. Pogratulowac tylko. Kapitalny model! bardzo lubię takie malowanie Bardzo ładny model Świetny model Gratuluję Dzięki wszystkim za opinie, także lubię brud smród na modelu, czasem nie mogę się pohamować ale przydałoby się coś zrobić nie aż tak brudnego. Świetnie pomalowany, szczególnie że to skala 48. Skala 1:48 jest ciekawa nie zauważyłem jakiegoś większego problemu z malowaniem wzgędem 1:35, nie będzie to ostatni w tej skali model :P A co za rów mariański z tyłu kadłuba? Chyba, że taki był. Brudzenie ekstra. Dokładnie ale przy łączeniu kadłuba tak jakoś wyszło i mój osobisty leń nie chciał tam wkładać kawałka polistyrenu Zanim dojdę to tego poziomu to pewnie powypadają mi wszystkie włosy, zęby i paznokcie! Genial! Bez zbędnej przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Powiem krótko pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi