Jacek K Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Właściwie to będę jeszcze poprawiał kilka drobiazgów ale może coś podpowiecie przed finalną sesją. Model, jak już pisałem miał wyglądać na używany ale nie zajechany. [iM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Dla mnie model.....PIERWSZA KLASA .....Super wykonanie i mnóstwo pracy w niego włożyles,ale warto było,bo napewno tobie,też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 I warsztat i efekt końcowy kapitalne, a model to jak zwykle cudeńko modelarskie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Piękny , gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Jacku jak zawsze dobra modelarska robota,wiele można wynieść z Twoich prac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Hmm... Nie widzę, co tu jeszcze można poprawić. Świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 No właśnie marzą mi się takie fotki w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Nie moja skala, ale model rewelacyjny. Bardzo pięknie go zrobiłeś. Gratuluję! ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: PZL P.24 - Azur 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 „Troszeczkę” popracowałem jeszcze nad brudzeniem i zużyciem kamo. Jak już pisałem chciałem osiągnąć efekt używania bez nadmiernej przesady. Szczególnie zależało mi na pokazaniu nie tylko samych otarć i zadrapań ale głównie wyblaknięć i przetarć farby z subtelnymi zaciekami itd. Model wygląda od razu na starszy. Czy udało mi się to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Przy fajniejszym świetle fajne smaczki sie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 To dzisiejsze fotki po ostatnich retuszach. Skusze się jeszcze na sesję plenerową ale muszę namierzyć jakieś fajne miejsce. Do tego czasu już Was nie będę więcej męczył bo fotograf ze mnie marny. Troszkę udało mi się „zmęczyć „ silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Super Bardzo mi się podoba. Świetne malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi