kondzior4 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam chciałbym zaprezentować wam mój pierwszy malowany aerografem.Dość niewielki model wybrałem jak na pierwszy raz ale jak wyszło oceńcie sami.Na mój gust tragedii nie ma.Malowałem Pactrami.Przepraszam za zdjęcia ale nie moge ogarnąć światła musze się jeszcze w tym doszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Bardzo ładne malowanie, ta pchła jest mniejsza od zapałki, szkoda, że jej nie położyłeś jej obok modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Piękny karaluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Można tylko wzroku i zdolności manualnych pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 23 Listopada 2013 Autor Share Napisano 23 Listopada 2013 Serio wam się podoba? Heh to miłe zaskoczenie dla mnie.Jak mówiłem pierwszy raz w życiu miałem w ręku aerograf więc nie byłem pewny czy wyszło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Bardzo ładne malowanie, ta pchła jest mniejsza od zapałki, szkoda, że jej nie położyłeś jej obok modelu. Dokładnie. Czekam na zdjęcie z zapałką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 23 Listopada 2013 Autor Share Napisano 23 Listopada 2013 Prosze bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 też wreszcie zakupiłem :-) szukałem w pudełku modelu ale wypadło coś plastikowego skurczonego od zimna chyba :-) świetny szkrab,gratuluję bardzo dobrego pomalowania maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 To lubie ..Chirurgiczna skala 1:72 tylko dla prawdziwych mitrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 Panowie biorę udział w konkursie na FB jak możecie to polubcie dla was to 2 sek roboty a dla mnie wieksza szansa zebym cos wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Ja polubiłem, jak możesz to polub i mojego, straty mam do Ciebie dużo (ale tego z Bydgoszczy ciężko będzie dogonić ;) ). ;) Ogólnie to zazdroszczę malowania. PS dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Ładnie wyszło i to nie "jak pierwszy raz" ale w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Witam chciałbym zaprezentować wam mój pierwszy malowany aerografem... a pochwali się kolega marką aerografu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 Pewnie Jest to tani aerograf polecony mi przez kolege z forum: http://skleptechniczny.pl/uniwersalny-aerograf-03mm-double-action-k130-p3874.html Jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi