figfan Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Model z pudła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimes Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 To ten co go na warsztatach malowałeś? Gąski bym troszkę pobrudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Bardzo fajny szkrabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 najładniejszy TKS jakiego do tej pory widziałem. mógłbys podać numery farbek? bo ślicznie te kolory wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Genialny Ja również podłączam się do prośby o numery oraz producenta farbek, bo te z gazetki jakoś mnie nie przekonują. Chciał bym, żeby mój tak wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Swój podziw dla TKS-a i całej scenki już wyrażałem na FB, ale jeszcze raz powiem że całość jest doskonała. Brawo Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzed69 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Bardzo ładniutki TKSik . Mój syn też posklejał prosto z pudełka plus pomogłem dorobić drobne elementy. https://lh4.googleusercontent.com/-oCrQ92y5PK8/UqYC2XAkelI/AAAAAAAAVP8/fJCLao5cwY0/s800/Tks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzed69 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Teraz ten kto nie znał nazwisk forumowiczów ma okazje popoznawać. ;) Model bardzo się podobuje, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Zdecydowanie najlepiej pomalowany i pobrudzony TKS, jaki w życiu widziałem. Jest po prostu śliczny, a ta winetka, dodaje mu tylko uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Przyłączam się do opinii kolegów - bardzo ładny. I co z tymi kolorami farb, jakaś szansa na info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 Model malowany Vallejo...kolory z jakich korzystałem są w zestawach Modulation set.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 małe jest piękne - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Czapki z głów - Perfekcyjna robota w tej skali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Karaluszek piękny, nie mogę się przyczepić do techniki, to się przyczepię do poprawności historycznej ( :P ): Rozumiem, że prosto z pudła, więc nie poprawiałeś jarzma, peryskopu i włazu dowódcy (jarzmo: NKM nie powinien być pośrodku, peryskop w wersji z NKM był przesunięty, właz dowódcy w tej wersji był trzyczęściowy, nie cztero), ale jarzma przeciwlotniczego nie musiałeś dokładać, w wersji 20mm go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi