grimes Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 To ten co go na warsztatach malowałeś? Gąski bym troszkę pobrudził. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 najładniejszy TKS jakiego do tej pory widziałem. mógłbys podać numery farbek? bo ślicznie te kolory wyszły. Cytuj
Karol_Max Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Genialny Ja również podłączam się do prośby o numery oraz producenta farbek, bo te z gazetki jakoś mnie nie przekonują. Chciał bym, żeby mój tak wyglądał Cytuj
gumowy01 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Swój podziw dla TKS-a i całej scenki już wyrażałem na FB, ale jeszcze raz powiem że całość jest doskonała. Brawo Pawle Cytuj
robzed69 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Bardzo ładniutki TKSik . Mój syn też posklejał prosto z pudełka plus pomogłem dorobić drobne elementy. https://lh4.googleusercontent.com/-oCrQ92y5PK8/UqYC2XAkelI/AAAAAAAAVP8/fJCLao5cwY0/s800/Tks.jpg Cytuj
Pawel90 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Teraz ten kto nie znał nazwisk forumowiczów ma okazje popoznawać. ;) Model bardzo się podobuje, gratuluję. Cytuj
Mierzu Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Zdecydowanie najlepiej pomalowany i pobrudzony TKS, jaki w życiu widziałem. Jest po prostu śliczny, a ta winetka, dodaje mu tylko uroku. Cytuj
bazylms Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Przyłączam się do opinii kolegów - bardzo ładny. I co z tymi kolorami farb, jakaś szansa na info? Cytuj
figfan Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Napisano 10 Grudnia 2013 Model malowany Vallejo...kolory z jakich korzystałem są w zestawach Modulation set.... Cytuj
erolo2000 Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Czapki z głów - Perfekcyjna robota w tej skali . Cytuj
skwercio Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Karaluszek piękny, nie mogę się przyczepić do techniki, to się przyczepię do poprawności historycznej ( :P ): Rozumiem, że prosto z pudła, więc nie poprawiałeś jarzma, peryskopu i włazu dowódcy (jarzmo: NKM nie powinien być pośrodku, peryskop w wersji z NKM był przesunięty, właz dowódcy w tej wersji był trzyczęściowy, nie cztero), ale jarzma przeciwlotniczego nie musiałeś dokładać, w wersji 20mm go nie było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi