tojarro Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Spodziewałem się lub liczyłem, że po Yugumo dla Triumph Models pozostanie już tylko niszczyciel eskortowy "Matsu". I co? I właśnie czytam, że w marcu - pewnie raczej w maju - ma być! Nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego To rewelacyjna wiadomość czekam. Czy ktoś będzie zamawiał bo bym się podłączył. Mutsuki jest rewelacyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego A czy koledzy może podpowiedzą gdzie można kupić ich modele?w jakim sklepie są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tojarro Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Ja kupuję w Hobbyeasy w Hongkongu. Mają Mutsuki, Akizuki i Shiratsuyu. Fabuki w preorderze. Reszta się pojawi zapewne wkrótce. Edytowane 19 Lutego przez tojarro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego tylko zalecam ostrożność przy zakupie i uważne czytanie opisów żeby się nie zrobić w bambuko poza wersjami standard i deluxe (z blachami) ich okręty są produkowane w 2 dodatkowych wersjach : tańszej = waterline (WL) i droższej = z pełnym kadłubem (FH) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano Środa o 14:38 Share Napisano Środa o 14:38 Admiral Scheer od Flyhawka już zaczął się pojawiać na Ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Środa o 16:53 Share Napisano Środa o 16:53 Jest jeden wiec, będą z czasem pozostałe kieszonkowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Czwartek o 16:59 Share Napisano Czwartek o 16:59 1/144 Kriegsmarine U-boat U-96 "Das U-boot" - Neverland Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 18:35 Share Napisano Czwartek o 18:35 to jest "nowość" z 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Czwartek o 19:33 Share Napisano Czwartek o 19:33 57 minut temu, M.A.V. napisał: to jest "nowość" z 2024 a to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi