kondzior4 Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Witam chciałbym przedstawić mój ostatnio skończony model Ciągnik artyleryjski C7P firmy Mirage Hobby.Składał się dużo lepiej niż wersja w skali 1:72.Części dosyć dobrze spasowane i ogólnie dość szybko go poskładałem.Wiem że jest pewnie dużo rzeczy do których można się przyczepić.Proszę o opinie i porady co mogł bym poprawić,nad czym popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Bardzo mi się podoba, świecący reflektor wymiata. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Jast tak ładnie zrobiony że aż szkoda mu było te zestawowe gęsi pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 świetny model, zgadzam się z bazylems, że zasługuje na ogniwkowe gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Fajnie wyszedł! Jakie farby wykorzystałeś - producent, numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Jak dla mnie jedynymi minusami są te gumowe gęsi(aż się proszą ogniwkowe) i ten jubilerski łańcuszek na szyję poza tym spoko .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Fajnie się prezentuje jednak jak już koledzy wspomnieli gumiaki zdecydowanie psują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Piękny. Jeszcze ten reflektor.. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Fajnie wyszedł! Jakie farby wykorzystałeś - producent, numer? Farbki to Pactra Nr 22,104,112, Co do gąsienic ogniwkowych to wiadomo że by wyglądało dużo lepiej,ale model robiłem prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 To akurat najłatwiejsza rzecz do poprawy, więc może kiedyś zdejmiesz mu te gumiaki i dasz porzadne obuwie bo wart tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi