bazylms Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Trzoneki jeszcze będziesz olejami mazał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Taaak, po płukance i łoszu dostanie texture drewienka Obijanie prawie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Zawsze robię modulację sam mieszając barwy, aale pomyślałem zrobię sobie prezent, a co tam kupię. Nie dość że się przepłaca bo 42zł za mały zestaw farbek to rozbój w biały dzień to moim zdaniem tony kolorów są źle dobrane, modulacja szarego zbyt słaba, highlight'sy zbyt białe. Bardzo się ciężko tym maluję. Dlatego też polecam kupić dwie farbki vallejo i samemu stworzyć 4-ro barwne gradienty. A i podobnie ma się rzecz z wszelkiego rodzaju gotowymi washami, filtrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Zawsze robię modulację sam mieszając barwy, aale pomyślałem zrobię sobie prezent, a co tam kupię. Nie dość że się przepłaca bo 42zł za mały zestaw farbek to rozbój w biały dzień to moim zdaniem tony kolorów są źle dobrane, modulacja szarego zbyt słaba, highlight'sy zbyt białe. Bardzo się ciężko tym maluję. Dlatego też polecam kupić dwie farbki vallejo i samemu stworzyć 4-ro barwne gradienty. A i podobnie ma się rzecz z wszelkiego rodzaju gotowymi washami, filtrami. Dokładnie tak, najlepiej robić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Model dostał lakier, niestety nie miałem czasu dzisiaj więcej zrobić, nareszcie po kilku dniach cyknąłem (chyba) lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 Kilka zbliżeń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 Fajny Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 jest moc, podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Dzięki!! Postępy, wash punktowy, płukanka, wypłowienia i rdzewienie, muszę jeszcze rozjaśnić niektóre elementy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Skłądasz już friulki czy dopiero na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Ale żeś go styrał podoba mi się przymykając oko na miniowy właz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 Skłądasz już friulki czy dopiero na koniec? Jeszcze nie zakupiłem, chwilowy deficyt kasowy Ale żeś go styrał podoba mi się przymykając oko na miniowy właz Minia musi być Dzięki Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 Mam pytanie które gąsienice się nadają do tej wersji ?? http://allegro.pl/friulmodel-atl-03-gasienice-do-panzer-iii-iv-i3866491065.html http://allegro.pl/friulmodel-atl-02-gasienice-do-panzer-iii-iv-i3866491098.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Weź do jasnej cholery zrób coś z tym włazem, początkowo myślałem, że żartujesz ale Ty idziesz dalej :> Traci na tym ten Stug. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Weź do jasnej cholery zrób coś z tym włazem Popieram Reszta pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Dostałem wiele opinii aby przemalować właz, specjalnie dla was został zmalowany na biel, jutro jak znajdę chwilę czasu malowanie zostanie zakończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 No i super. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Dzięki chłopaki Jak myślicie wstawić letnie oponki czy zimowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 zimowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Albo daj mu kapcioszki OSTKETTEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 to są właśnie zimowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Zimówki! Dzięki temu magicznemu wyborowi sprowadzisz śnieg na ferie i dziecię mi nie będzie marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Albo daj mu kapcioszki OSTKETTEN Ostkettenów jeszcze wtedy nie było, winterketteny jak najbardziej się nadadzą Friulmodel się walnął w nazwach... Prawie skończone malowanie, a cyknąłem taką o fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi