xmald Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Czołem! Przed nowym rokiem udało się skończyć! Model wymagał trochę przeróbek żeby upodobnić go do E.II - zestaw raczej przygotowano pod wersję E.III - więcej o tym w wątku warsztatowym. Dzięki Łukaszowi - Taurus Models mogłem zainstalować w moim Fokkerze przepiękny wczesny karabin Spandau - jest to chyba najwierniejszy zestaw tego karabinu - sama przyjemność go składać! Śmigło - drewniane - tym razem bejcowane - musiałem również wydrukować kalki z krzyżami i przerobić logo GERMANIA. Link do warsztatu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=40596 Mój model przedstawia maszynę o numerze 68/15, którym latał Lt. Brückmann - AA Gaede najprawdopodobniej późny rok 1915. Maszyna została przez niego rozbita. Jak zwykle na początek trochę staroci: I w kolorze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Pięknie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Blacha, płótno, wspaniale! Pierwsze i ostatnie zdjęcie z kolorowych robią duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 A co będę sobie żałował..a napiszę też i tu..superancki! Najbardziej podoba mi się 3 zdjęcie! pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Model szyszka.. aż ochoty nabrałem na samolot z tego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Piękny kawał drzewca nam pokazałeś Jest sporo smaczków które przykuwają wzrok, jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Pieknie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Czołem Panowie i Panie w nowym roku! Serdecznie dziękuję za zdecydowanie zbyt miłe komentarze... Bardzo to motywujące i już zabieram się za następny szmatopłat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Jest wszystko co powinno być w modelu takiego Fokkera. Podoba mi się szczególnie sposób w jaki podszedłeś do malowania, bez sztampy i nadmiaru efektów, a dokładnie tak jak i w mojej wyobraźni powinno to wyglądać. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi