Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 ....i zgłaszam protest odnośnie pilota Kamila-ma niewymiarowe narty-stanowczo za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Paleta super. Pomysł super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Też go sobie jakis czas temu kupiłem, to wiem do kogo się w razie czego zgłaszać. Wygląda bardzo ładnie. Ja się zastanawiam czy robić go pootwierany, bo fakt że detal jest i mam nawet zestaw BIG ED'a ale jakoś bardziej mi się podoba pozamykany. Jednak do tego to jescze trochę czasu upłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 OOO TAK.....Na takie trawki to będę patrzył ...jest MOOOOOC .......Ale zdjęcia-mało,mało,mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 No opad szczeny jak dla mnie...Paleta powala . Najwyższy poziom modelarstwa. Pozdrawiam kolegę z ISM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 mam pytanko retoryczne.... w Bagram była tak pomalowana plyta lotniska? tak pytam bo nawet obecnie google maps nie widać takowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o zajebistą paletę, to kiedyś w robocie była mi potrzebna do projektu i ją w INVETORze pykłem w 3D. Miałem frajdę niesamowitą, coś innego niż te pi...ne silniki. Twoja jest właśnie taka. Przyczepił bym się pewnie do szczegółów, ale w tej skali zacierają się. Piękny Hind Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 ........... !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 faktem,że w latach '80 mogła inaczej wyglądać ale ta podstawka bardziej przypomna jakieś cywilne lądowisko. Niemniej jednak wybaczam tę nieścisłość i celowe zawistne wytknięcie Tobie tego błędu bo model i cała reszta jest świetna w kazdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Czaderski. Niemniej fajnie byłoby pooglądać więcej zdjęć i mniej prześwietlonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie farbka zlazła,tylko skóra....bo były upały przecież .........Galeria powiadasz????? ............aaaaa wodzidło-super ci wyszło ,to chyba zasługa szkolenia u czołgistów? ... A tak wogóle to fajnie,że wskoczyłeś do fajnego działu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi