hadzi Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Model wykonany w technologo short run. Warsztat jet tu:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=38477 Model dla naprawdę cierpliwych i wytrwałych. Popełniłem kilka błędów z roztargnienia a inne sa konsekwencją lenistwa - należało zrobić kratownice w kabinie od podstaw a nie szlifowac element z zestawu, ale chcałem użyć max. ilość cześci z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 ładny ptaszek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Pierwsze zdjęcia Żurawia w kolorze Ciekawa konstrukcja. Jak się montowały skrzydła do owiewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 ładny ptaszek :-) Dzięki i dzięki za napis ;-) Pierwsze zdjęcia Żurawia w kolorzeCiekawa konstrukcja. Jak się montowały skrzydła do owiewki? Nie pytaj lepiej. miałem gniazda nawiercone, ale i tak ciężko było bo do tej folii to i CA niebardzo chciał łapać, trzeba było robić kilka rzeczy na raz: trzy,ać skrzydła i szybko wstawiać zastrzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Polski Storch !. Fajnie Sołtyk rozwiązał sprawę widoczności z kabiny . To był zdaje się główny powód tego "poprzesuwanego" skrzydła. Szkoda, ze ten model nie jest lepszy( tańszy i lepiej zrobiony) Bo to bardzo efektowny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Heh... śliczny. Gdybym miał tyle czasu co Ty na modelowanie.... Ale nie ma mam i pozostaje jeno zachwycać się. Cudny on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Pierwsze odczucie to ... polski Storch! Nigdy nie robiła na mnie wrażenia ta konstrukcja na papierze, ale już jako model tak. Gratuluję ciekawego modelu w kolekcji. Przykurz oponki, pliiss, nie mogę patrzeć na takie czarne gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Heh... śliczny. Gdybym miał tyle czasu co Ty na modelowanie.... Ale nie ma mam i pozostaje jeno zachwycać się. Cudny on. nie wiem czy widziales kiedy ten model zaczalem - czerwiec 2013. Teraz mialem 3 tygodnie urlopu to i cos zrobilem przy modelach. A od poniedzialku znowu zapiernicz i nie wiadomo kiedy cos na warsztat wroci. Szuflada pelna niedokonczonych projektow. Przykurz oponki, pliiss, nie mogę patrzeć na takie czarne gumy. Tak sa czyste, nie - nie sa czarne Dzieki Wszystkim za mile slowa, niestety mozna bylo zrobic ten model lepiej, no ale wyszlo mi jak wyszlo w zasadzie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Po mainstreamowych Łosiach, P-7/11, Iskrach fajnie zobaczyć jakąś inna polską konstrukcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Super !!! Jak na wtrysk Broplanu to wyszedł Ci bardzo ładnie. Gratulacje. Szkoda, że mało wydaje się polskich konstrukcji powojennych, było dużo ciekawych samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Piękna praca bo polski samolot . Czapka z głowy ! Najważniejsze pytanie - co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 A można prosić o wspólne zdjęcie Żurawia i Junaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Jakiego zielonego koloru użyłeś do malowania Żurawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Jakiego zielonego koloru użyłeś do malowania Żurawia? Wiem, to pozwolę sobie za autora odpowiedzieć Kolor to AMT-4 nr farbki AKAN 73001 akrylowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi