MikeP Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Modelik samolotu, o którym niewiele wiem (oprócz tego co stoi w wikipedii to zupełnie nic), zrobiony w nietypowej dla mnie konwencji "czyściocha". Pierwszy szmatopłat i chyba na razie ostatni. Nie obyło się bez fałszywych ruchów i bluzgów. Malowany Alcladami - nie jestem pewien czy na zdjęciach dobrze widać efekt różnicy między metalem i płótnem, ale na modelu wyszło to nie najgorzej. Grubsze cieniowanie tych sreberek celowo odpuściłem co by nie mącić wizerunku "czyściocha". Zapraszam do komentowania. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 :( porządki, ale corsair też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 bardzo ładna maszyna i czyściutko wykonana świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo urokliwy samolocik! Owiewki można byłoby tylko wyciąć z jakiejś cienkiej folii przezroczystej, bo te fabryczne grubaśnie i mało przejrzyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziele88 Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Super model mógłbyś powiedzieć z czego wykonałeś naciągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2014 Dzięki za życzliwe komentarze. Naciągi z nitek polistyrenowych wyciągniętych nad świeczką z ramek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Bardzo zacne wykonanie Sam się do niego przymierzam, ale w skali 1:72 i w wersji morskiej - na pływakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
codered Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 się do niego przymierzam, ale w skali 1:72 i w wersji morskiej - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi