push-up78 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Duży plus za temat. Ja tam figurkowiec nie jestem, ale jedno bym zrobił troszkę inaczej. Skoro pod nogami gruz to znaczy że walki miejskie. A w takich pył i kurz brudzi żołnierza błyskawicznie. Więc może ciut więcej brudu na mundur, ręce i twarz? No i skąd bagnet skoro uzbrojony w PPSz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Dla mnie to kapitalna figurka - świetna tematyka (polskie górą! ) i bardzo dobre malowanie, gratuluję! No i skąd bagnet skoro uzbrojony w PPSz? begnety nosili żołnierze niezależnie od uzbrojenia - wypada mieć nóż na wojnie, czy to jako narzędzie, czy jako broń do mordowania na bliskim dystansie (zwłaszcza, że do PPSz nie dostał od ruskich bagnetu) Ten tu ma zdobyczny bagnet od Mausera, więc przy okazji może to być trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Tak po rusku TROFIEJNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No fakt, czymś trzeba konserwę z dostaw konwojowych choćby otworzyć, to i bagnet wskazany. Jeden plus dodam - broń zużyta, ale czysta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Zwyczajowy świetny. Pomyśl o jednak regulacji balansu bieli przy fotografowaniu w świetle sztucznym... szkoda, żeby Twoje genialne figurki nie pokazywały się w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Zgadzam się z kolegą powyżej. Rób coś oświetleniem, bo twoje Figurki Cierpią na żółtaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi