kreator86 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Znany już model P-40 w barwach AVG. Za pozytywy stawiam piwo za negatywy stzelam focha [jakby co to mocno ironiczny żart] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Model wygląda na poprawnie złożony, choć zdjęcia zbyt dużo nie pokazują. Trochę rażą postrzępione i niedomalowane krawędzie na łączeniu kolorów, ale widziałem już Twoje gorsze produkcje... Także progres jest. Jak machniesz jeszcze z setkę modeli, to powinno być dobrze. [tu pozwoliłem sobie na drobna ironię] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Lepsze zdjęcia byłyby wskazane. Na tych wiele nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex976 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Chyba będziesz musiał strzelić focha, bo mój komentarz będzie niestety negatywny. Zdjęcia słabe, nieostre, ciemne. Nic nie widać, nie ma jak ocenić. Ale skoro już tej oceny wymagasz, to: -krawędzie kamo kiepsko namalowane -kalki źle siadły i się srebrzą -masz sporo niedomalowanych miejsc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Mi się podoba, ze jest prosto sklejony. Ogonek równy, podwozie się nie rozłazi. To dobrze rokuje . Takie pozytywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Jestem w temacie bo akurat skaczylem P 40, no rekinek wyszedl niczego sobie. Ja z tymi zebami mialem nie lada klopot aby spasowac. Moi przedmowcy powiedzeli juz to i owo nie bede sie powtarzal. Pokusil bym sie o wyeksponowanie lini podzalu, model jest za " plaski" . Nic tylko doskonalic warsztat, ogolnie fajny tygrys. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts