kreator86 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Znany już model P-40 w barwach AVG. Za pozytywy stawiam piwo za negatywy stzelam focha [jakby co to mocno ironiczny żart] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Model wygląda na poprawnie złożony, choć zdjęcia zbyt dużo nie pokazują. Trochę rażą postrzępione i niedomalowane krawędzie na łączeniu kolorów, ale widziałem już Twoje gorsze produkcje... Także progres jest. Jak machniesz jeszcze z setkę modeli, to powinno być dobrze. [tu pozwoliłem sobie na drobna ironię] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Lepsze zdjęcia byłyby wskazane. Na tych wiele nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Chyba będziesz musiał strzelić focha, bo mój komentarz będzie niestety negatywny. Zdjęcia słabe, nieostre, ciemne. Nic nie widać, nie ma jak ocenić. Ale skoro już tej oceny wymagasz, to: -krawędzie kamo kiepsko namalowane -kalki źle siadły i się srebrzą -masz sporo niedomalowanych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Mi się podoba, ze jest prosto sklejony. Ogonek równy, podwozie się nie rozłazi. To dobrze rokuje . Takie pozytywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Jestem w temacie bo akurat skaczylem P 40, no rekinek wyszedl niczego sobie. Ja z tymi zebami mialem nie lada klopot aby spasowac. Moi przedmowcy powiedzeli juz to i owo nie bede sie powtarzal. Pokusil bym sie o wyeksponowanie lini podzalu, model jest za " plaski" . Nic tylko doskonalic warsztat, ogolnie fajny tygrys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi