pees Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Witam Zaczynam nowy projekt, czyli czołg z drewnianą lufą. Oprócz blach Abera , będą jeszcze gąski z Hobby Bossa, lufę chyba będę musiał dorobić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Super !!!. Będzie Hela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Zasiadam jako widz z dużym zapasem popcornu i coli - uwielbiam brytolskie pojazdy i może zmotywujesz mnie do odnowienia dawno zrobionego Cromwella z mojej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Sam go teraz męczę, tyle, że w barwach 10 Pułku Strzelców Konnych. Powodzenia życzę, bardzo przyjemny model Cię czeka. Zasiadam i oglądam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Fajny czołg. O co chodzi z tą drewnianą lufą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Czołg Gen. Maczka był czołgiem dowodzenia, miał atrapę lufy wykonana z drewna, zamiast elementów działa i lawety wewnatrz wieży Generał miał swój mały sztab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Widziałem Cromwella"na żywo". Ciekawa odmiana po niemieckich żelastwach. Można poszaleć z washem. Z przyjemnością będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Widzę że grono kibiców rośnie, więc będę musiał w niedługim czasie przedstawić jakieś konkretne efekty z pracy nad modelem, a więc obiecuje że niebawem coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Utknąłem na pracy z blaszkami abera, ponieważ instrukcja jest beznadziejna i do końca nie jest jasne jak dany element na wyglądać. Dokładnie chodzi o ten zaznaczony na czerwono, stąd moja prośba, czy ktoś posiada dokładne i szczegółowe zdjęcia tego elementu ? źródło zdjęcia : internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Czytałęś tą książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Tak, całą ale z rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Cześć, Zaznaczony przez Ciebie element to puszki granatów dymnych. Tak powinny wyglądać: http://toadmanstankpictures.com/cromwell_65.jpg http://toadmanstankpictures.com/cromwell_66.jpg Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Cześć, Zaznaczony przez Ciebie element to puszki granatów dymnych. Tak powinny wyglądać: http://toadmanstankpictures.com/cromwell_65.jpg http://toadmanstankpictures.com/cromwell_66.jpg Pozdrawiam Dominik Ogromnie ci dziękuję tego właśnie potrzebowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Słuchaj, znalazłem filmik niewiem czy o to ci chodziło, ale na 1:22 widać pięknie tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Tak chodziło mi o te puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 No to wszystko git czekam na posępy. Walcz z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Maciupeńki postęp, sprężynkę sam robiłem - przede mną jeszcze trzy sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Ty ją malowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Nie malowałem, zrobiona jest z mosiężnego drutu 0,1 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 piękne detale podziwiam i czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 Był mały przestój, ale warsztat nadal działa, szerze przyznam że lepiej wyglądają oryginalne gumy niż te wypociny Hobby Bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 doszedłem do tego samego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Czołem Chłopacy. pees; fenek - takie tragiczne są te Hobby Bossy ? Kurza Stopa kolega namówił mnie na te Hobby Bossy, twierdząc, że są bardzo Ok. On jest taki mało wymagający i miałem obawy, bo gąski Hobby Bossa do Królewskiego Kotka to potworność. No ale kupiłem i jeszcze ich nie składałem, w pudełku nie są takie złe Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 Może kształtem nie są spaprane, ale konstrukcyjnie tak, układając na mokro rozjeżdżają się kołach napinających i napędowych, mają nie dopracowany punkt klejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi