Czesio Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Witam Model wykonany na konkurs PWM. Mimo że italerka zadbała o to aby modelarz się nie nudził, model sklejało się przyjemnie, spasowanie na poziome Tamiyi. Wszystkie mankamenty były wspomniane w warsztacie. Malowanie oczywiście Sci-fi, choć nie wyszło tak jak chciałem to i tak jestem zadowolony ;o) Na podstawce pojawią się jeszcze z 2 figurki ale to dopiero za jakiś czas. WARSZTAT : http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=701&t=63881 Zapraszam do komentowania moich wypocin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Malowanie przepiękne..lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) ...prezętuje się wyśmienicie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Malowanie REWELACJA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Super malowanie. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant mk.I - MPM 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesio Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Cieszę się że Wam się podoba Zapraszam do obejrzenia w Bytomiu lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą Tu akurat bliżej do HyperStealth, (nie wiem czy ma to jakąś konkretną nazwę, ale patent bodaj właśnie hypera ) a acu to zdaje się mundur był Zrobiłem jeszcze jedną sesyjkę tym razem na białym tle, może będzie lepiej, choć przy moim oświetleniu "szału ni ma". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Z patentami to nie wiem do końca jak to jest. Na początku patent na pixele miała firma która stworzyła CADPATa i MARPATa. A HyperStealth to firma tworząca kamuflaże a nie rodzaj kamuflażu to co stworzyli dla Słowackich migów nazywa się odpowiednio Cloudcam i Thunder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastk4 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Fajny model i ciekawy pomysł na malowanie. Miałem kiedyś takie spodnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Fajny modelik, malowanie odlotowe. Szkoda że taka kasza na zdjęciach. Chyba za słabe światło było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
error.exe Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Nie noweg nie napisze ale warto to powtórzyć..malowańie ekstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts