Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Model wykonany na konkurs PWM. Mimo że italerka zadbała o to aby modelarz się nie nudził, model sklejało się przyjemnie, spasowanie na poziome Tamiyi. Wszystkie mankamenty były wspomniane w warsztacie. Malowanie oczywiście Sci-fi, choć nie wyszło tak jak chciałem to i tak jestem zadowolony ;o) Na podstawce pojawią się jeszcze z 2 figurki ale to dopiero za jakiś czas.

WARSZTAT : http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=701&t=63881

PICT0639_zpsfd32ad52.jpg

PICT0636_zpsd41bb6d4.jpg

PICT0640_zps6ada20a4.jpg

PICT0643_zps786dc13a.jpg

PICT0637_zpsc6cc7456.jpg

PICT0642_zps6912a532.jpg

PICT0634_zps70708f47.jpg

PICT0635_zps8399901f.jpg

PICT0637_zpsa41641e4.jpg

Zapraszam do komentowania moich wypocin

Napisano

Malowanie REWELACJA!!!

Napisano

Super malowanie.

Na warsztacie:

Defiant mk.I - MPM 1/72

Napisano
lubie kamuflarze w stylu acu (ucp)

a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą

Napisano

Cieszę się że Wam się podoba Zapraszam do obejrzenia w Bytomiu

lubie kamuflarze w stylu acu (ucp)

a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą

Tu akurat bliżej do HyperStealth, (nie wiem czy ma to jakąś konkretną nazwę, ale patent bodaj właśnie hypera ) a acu to zdaje się mundur był

Zrobiłem jeszcze jedną sesyjkę tym razem na białym tle, może będzie lepiej, choć przy moim oświetleniu "szału ni ma".

PICT0634_zpsdf916b73.jpg

PICT0636_zpscb12fbda.jpg

PICT0635_zps1b9b0049.jpg

PICT0637_zpscd6e818a.jpg

PICT064_zps5cd7f8e1.jpg

PICT0640_zps6c81bcce.jpg

PICT0643_zps3fad019c.jpg

PICT0641_zpsc1268036.jpg

Napisano

Z patentami to nie wiem do końca jak to jest. Na początku patent na pixele miała firma która stworzyła CADPATa i MARPATa. A HyperStealth to firma tworząca kamuflaże a nie rodzaj kamuflażu to co stworzyli dla Słowackich migów nazywa się odpowiednio Cloudcam i Thunder

Napisano

Fajny modelik, malowanie odlotowe. Szkoda że taka kasza na zdjęciach. Chyba za słabe światło było.