Czesio Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam Model wykonany na konkurs PWM. Mimo że italerka zadbała o to aby modelarz się nie nudził, model sklejało się przyjemnie, spasowanie na poziome Tamiyi. Wszystkie mankamenty były wspomniane w warsztacie. Malowanie oczywiście Sci-fi, choć nie wyszło tak jak chciałem to i tak jestem zadowolony ;o) Na podstawce pojawią się jeszcze z 2 figurki ale to dopiero za jakiś czas. WARSZTAT : http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=701&t=63881 Zapraszam do komentowania moich wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Malowanie przepiękne..lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) ...prezętuje się wyśmienicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Malowanie REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Super malowanie. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Cieszę się że Wam się podoba Zapraszam do obejrzenia w Bytomiu lubie kamuflarze w stylu acu (ucp) a ja lubie jak ludzie próbują błysnąć, nie mając zielonego pojęcia o czym piszą Tu akurat bliżej do HyperStealth, (nie wiem czy ma to jakąś konkretną nazwę, ale patent bodaj właśnie hypera ) a acu to zdaje się mundur był Zrobiłem jeszcze jedną sesyjkę tym razem na białym tle, może będzie lepiej, choć przy moim oświetleniu "szału ni ma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Z patentami to nie wiem do końca jak to jest. Na początku patent na pixele miała firma która stworzyła CADPATa i MARPATa. A HyperStealth to firma tworząca kamuflaże a nie rodzaj kamuflażu to co stworzyli dla Słowackich migów nazywa się odpowiednio Cloudcam i Thunder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Fajny model i ciekawy pomysł na malowanie. Miałem kiedyś takie spodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Fajny modelik, malowanie odlotowe. Szkoda że taka kasza na zdjęciach. Chyba za słabe światło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Nie noweg nie napisze ale warto to powtórzyć..malowańie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi