Super Moderator Reflect Napisano 22 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 22 Lipca 2014 Cały czas oglądam i baaaardzo mi się podoba! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam! Zmajstrowałem prostą podstawkę i pobawiłem się trochę pigmentami. Całość prawie skończona. Galeria wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Podstawka jest bardzo interesująca Napisz proszę co to za trawa ( producent ) i jak uzyskałeś taki ładny efekt jej ułożenia? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Użyłem 2 rodzajów trawki statycznej, dłuższa żółta firmy Polak, krótsza zielonkawa firmy Gale Force oraz gotowych kępek Fredericus Rex. Statyczna trawka siana była przy pomocy elektrycznej sadzarki - samoróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Cudo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Ciągle super. Możesz coś więcej powiedzieć o tej sadzarce? Jakieś zdjęcia, opis budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Co tu dużo pisać, za takie umiejetności człowiek rękę dałby se uciąc . A praca jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Podstawka swietna, bardzo realistyczna. Czekam na galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Możesz coś więcej powiedzieć o tej sadzarce? Jakieś zdjęcia, opis budowy. Sadzarka jest niezwykle prosta do wykonania z elektrycznej packi na owady i metalowego sitka. Koszt materiałów to mniej niż 30 zł. W sieci można znaleźć poradniki jak ją wykonać. Np. tutaj małolat robi swoją wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Poraz kolejny swietna podstawka. Wygląda jakbys wyciął kawał drogi i zrobil fotke hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Galeria: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=44927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi