Matee Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 tu dajemy zdjęcia swoich model no to ja zacznę Spitfire mk.VI 1:72 F/A-18D Hornet "Wild Weasel" 1:144 Cromwell MkIV 1:76 AH-64A Apache 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Kolego, od tego masz dział portfolio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Kolego, od tego masz dział portfolio. chyba kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Dajcie spokój dziesięciolatkowi, internetowi wojownicy, co? Matee - w galerii każdy pokazuje swoje modele. A tematy zbiorcze modelarzy są w innym dziale. Na razie klej modele i staraj się, żeby każdy kolejny był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Matee - rzeczywiście prezentacje ogółu modeli powinieneś umieścić w portfolio - poproś moderatorów o ewentualne przeniesienie wątku. Mikele - w pełni się z Tobą zgadzam i też proszę kolegów o pewne spokojne rozeznanie przed wpisami, raczej należy życzliwie pomóc niż zniechęcić kolegę, który sam podał ile ma lat. Utrzymajmy faceta, który chce budować modele zamiast ochoczo uprawiać strzelanki na komputerze. Matee - uważnie poczytaj wskazówki, które napisano Ci w wątkach warsztatowych. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Kolego, od tego masz dział portfolio. chyba kosz Straszna chamówa wobec młodszego kolegi - żeby nie nazwać dosadniej... Matee- działaj dalej -jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Jak dla mnie - w zestawieniu z wiekiem jest bardzo fajnie:) Z tym, że ten przekrój faktycznie mógłbyś przenieść do portfolio. Ja, w każdym bądź razie - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Kolego, od tego masz dział portfolio. chyba kosz Straszna chamówa wobec młodszego kolegi - żeby nie nazwać dosadniej... Matee- działaj dalej -jest ok Dobra, przyznaję i biję się w pierś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Mały update. "Model" przedstawia Kfz. 14 na małej dioramce zrobionej na podstawie zdjęcia na pudełku we wrześniu 1939 r. To mój 3 pojazd naziemny i chyba najgorszy. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. A oto jest moje modelopodobne coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Po długiej przerwie - He111 P-2 1:72 od airfixa. Podkład na oszkleniu przepłynął pod maski i przy zdrapywaniu szybki trochę się porysowały. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi