Dumo Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Witam serdecznie, stug nareszcie skończony, spieszę się na Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 dla mnie absolutne cudo aż żal, że go na żywo nie zobaczę w Bytomiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Rewelka ! Obejrzę w Bytomiu, na żywo. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Dobre! Pamiętaj tylko, że pospiech w tym przypadku to zły doradca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 W niektórych momentach jakby gołębie go nie lubiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 super poszukam go w bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Kolejny, świetnie wykonany model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Całkiem ładny Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Wózek jest świetnie spracowany i bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Ładny! Podoba mi się! Zrobiony tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi