MarJa Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Taki eksperyment. Na razie jedna fotka, ale gdy wykonam poprawi i lepsze zdjęcia, wrzucę więcej... Proszę o uwagi krytyczne i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Z dużą krytyką muszę się odnieść do tego, że... dałeś tylko jedno fotę, bo zapowiada się ciekawie uafajdany modelik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 model jest świetnie pomalowany ale chciałbym go obejrzeć na większej ilości fotek - poproszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Wygląda fajnie. Jedyne czego bym się czepił to gąski. Akurat w tym wypadku te Dragonowskie DS średnio dają radę. Są grube i ciężko je dobrze ułożyć. Z tego co pamiętam ja w moich T-34 w tej skali wymieniałem gąsienice Dragona na te z zestawów UM. Składają się z ogniw tzw link & length. Łatwiej je ułożyć i lepiej wyglądają. Daj więcej zdjęć modelu to będzie można o nim więcej powiedzieć. Z jednego zdjęcia ciężko wyrobić sobie opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Dziękuję i proszę o komentarze nowych zdjęć pojazdu. Pozdrawiam, Marcin Edytowane 22 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Widać tylko słowo Obrazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Podoba mi się, ale gąsienice mu wymień - są fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 malarsko jest śliczny, wywal gąsienice, kup z UMa lub fototrawione i będzie prawdziwe cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Nie znam się na czołgach...ale czasami tu zaglądam...i jak patrzę,że to 1/72...to dla mnie twój model to poprostu obłęd...no świetnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Dziękuję bardzo za opinie. W tym modelu już nic nie ruszam, ale w kolejnym teciaku uwzględnię cenne uwagi. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Fakt, gąsienice fatalne. Jeżeli chodzi o sam model, to wygląda jak zapomniany eksponat muzealny na wiosnę lub ze złomowiska. Proponowałbym postawić go na betonowych podporach a obok ludzika z pędzlem i wiaderkiem farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Przesadzasz! Znajdę na tym forum z setkę podobnie ufajdanych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Przesadzasz! Znajdę na tym forum z setkę podobnie ufajdanych modeli . No właśnie , ale ten ma liście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Twój model urywa dupę. Jest pomalowany genialnie. Jesteś dla mnie malarzem pancernych siedem dwójek nr 1.Gąski są słabe . bardzo słabe. W ogóle gąski w 72 to trudny moment. PS. Co do stopnia zużycia. Eksponaty wygladaja lepiej niz czołgi liniowe, właśnie dlatego, że są nieużywane ,-)) Po lekturze Tygrysów w błocie Otto Cariusa, uważam, ze nie ma zbyt brudnego czołgu. Czołg ma prawo byc pokryty w 100% pół metrową warstwą ziemi(w warunkach ekstremalnych ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Dziękuję za miłe słowa i konstruktywną krytykę. Z gąsienicami zrobię coś, żeby wyglądało dobrze, chociaż ten model to tylko taka próba dla mnie nowej techniki na malowanie i dewastację, więc nie chciałbym tracić na niego więcej czasu. Ale zobaczymy:) Koncepcja Adama z "egzemplarzem muzealnym" bardzo ciekawa, ale nie porywam się ani na dioramy, ani na figurki, ponieważ nie potrafię. Spiton, dzięki:) Jestem wniebowzięty i lekko zawstydzony czytając co pewien czas Twoje pochwały:) Mam nawet dla Ciebie nagrodę rzeczową "za tak doceniające moje "wyczyny" słowa". Gdy pojawi się kiedyś szansa na spotkanie w realu nastąpi wręczenie nagrody... Pozdrawiam wszystkich, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Fakt, gąsienice fatalne. Jeżeli chodzi o sam model, to wygląda jak zapomniany eksponat muzealny na wiosnę lub ze złomowiska. Proponowałbym postawić go na betonowych podporach a obok ludzika z pędzlem i wiaderkiem farby. Jestem zainspirowany. Zrobię egzemplarz muzealny T-34/85, tak jak zaproponowałeś... W takim stylu: Potrzebowałbym jeszcze tylko miniaturę TOYTOY-a na winietkę Może sobie wyskrobię... Dzięki i pozdro, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi