Flachenty Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Bytom minął więc znalazła się chwila na zrobienie galerii. Zapraszam do komentowania. I największa dla mnie niespodzianka jako dla debiutanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 nagroda wpełni zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Model rewelacyjny, a nagroda się należała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 super, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 I ja gratuluję ...nie wiedziałem,że kolega robi takie świetne pojazdy,więc tym bardziej zachęcam do warsztatu MI-17tki.....tak na marginesie,to zawsze jestem pod wrażeniem śladów eksploatacji robionych przez ludzi w tym dziale modelarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Flachenty - gratuluję zwycięstwa w konkursie Kitty Hawk Models/Panda Hobby Global Model Contest 2014. Właśnie zobaczyłem wyniki na cybermodeler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Fajny model , ładnie zrobiona podstawka. Gratulacje , nagroda w pełni zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Andrzej a co tu gadać, trza loć Moje zdanie znasz. Klasa i już. Mam nadzieję, że pokażesz ja u nas w Lublinie. Miejsce już szykujemy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Piękne coś mi bardzo bliskiego...która zmianę próbowałeś odwzorować bo widzę że gunner ma starego śliniaka wiec musiało być wcześnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Wow Tyle i aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Model przepiękny, znakomicie się prezentuje na podstawce Nagroda w pełni zasłużona. Figurki z ToRo moim zdaniem pozostawiają sporo do życzenia pod względem wykonania ich przez producenta, ale fajnie je pomalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Wszystko na cacy. Ostatnio mało na forum ładnie pomalowanych figurek z pojazdami. Pojazd fajnie zakurzony ze smakiem. Kamienie również dobrze się prezentują. Ja swoje kamienie na dioramie malowałem trzy razy aż efekt mnie zadowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 dodatkowo: http://www.armorama.com/photos/feature/6502/p1150493-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi