Sławekb Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Musiałem pewne sprawy poszpachlować,bo będą przerobione...i narazie zrobiłem drzwi... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Jak na razie, bardzo fajnie Ci to wychodzi, pododawaj jeszcze trochę tych kabelków w kokpicie, i trochę to wszystko wymęcz, bo wygląda jak z salonu. Drzwi zrobione bardzo ładnie, można wiedzieć jak zrobiłeś tą zasłonkę na okno? Planujesz mocno zdetalować część.. "cargo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Pięknie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 ....takie ustrojstwo na boczną ściankę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Tylko przypilnuj na tym etapie czy przód na pewno dobrze się złoży. U mnie bez tych wszystkich dodatków był poważny problem ze złożeniem w całość i późniejszym spasowaniem owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki...powiem ci,że zauważyłem,że ten plastik lubi się deformowac troszkę.....podłoge mam powyginaną że hej,ale mysle,że jakoś sie z tym uporam.....zawsze sto razy przypasuję,popatrzę zanim skleję.....ale jest jednak masy do sklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Pięknie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Podziwiam. Chciałbym mieć tyle chęci i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Podziwiam. Chciałbym mieć tyle chęci i cierpliwości. ...chodzi o to,że ja jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Chęci czy cierpliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 To może zrób tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Flachenty spowalniasz Sławkowi takimi propozycjami moce przerobowe Ładnie Ci to Sławek wychodzi, powrzucasz jeszcze trochę rupieci i kabli do kabiny? Bo jakaś taka pusta się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Złośliwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 W żadnym wypadku . Dbam tylko o tempo prac Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 powrzucam...powrzucam.....teraz dłubię pierwsze krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Flachenty spowalniasz Sławkowi takimi propozycjami moce przerobowe Ładnie Ci to Sławek wychodzi, powrzucasz jeszcze trochę rupieci i kabli do kabiny? Bo jakaś taka pusta się wydaje Twój "Quasi-taborecik"...w Mi-14,ma więcej elementów niż moja cała kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Nie wyobrażam sobie zdjęć bez palca.....widzę,że się na prawdziwej fotografii nie znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Kolego powiedział byś mi cóż to jest za materiał z którego to wykonujesz, najlepiej z jakimś linkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Cześc...wejdż na stronę: www.swiatmodeli.eu Już nie pamietam,ale raczej tam kupiłem płytki polistyrenowe-baaaardzo przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi