Sławekb Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 AAAAle fajnie to wygląda...dodała uroku maszynie...kapitalna .......właśnie uruchomili mi internet i zaglądam a tu taki rarytas......ostatnio jak nie dysk twardy,to internet...mam nadzieję,że już po kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Masakra, świetna robota i piękny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Jako, że oprócz Mila w 1:35 mam do zrobienia remont skrzyni pośredniej w T-55 w 1:1 to dziś zrobiłem tylko "olinowanie" (moje pierwsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Z czego linki wykonałeś,bo fajnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Z żyłki jubilerskiej (bardzo cienka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie pamiętam co bym ci dawał żyłkę jubilerską To cudo nazywa się nicią do sutaszu Ale zaiste, olinowanie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie wiem czy przypadkiem mnie nie obraziłeś więc Ci daruję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Najważniejsze,ze ta nić jest własnie do sutaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Przepraszam zapomniałem ze pamiętasz pierwsze piętnaście wyrazów które się do ciebie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Genialna praca. To ja od siebie: To samo zdjęcie w dwóch odsłonach. SGPSz TFWE XI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Super fota. Jeszcze z początków służby w Afganie gdy był taki ładny Swoją drogą chyba muszę kupić większy namiot bezcieniowy Parę fotek ogólnych z dziś (ładnie zaczyna się prezentować w jednym kawałku) Dziś dorobiłem prawy stopień, światło NVG, luk technika i prawe drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Model wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Podoba się i to bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Piękny model, pełen podziw. Ale podstawka z jakąś figurka by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 ja się dopytowuje gdzie Waść wycieraczki podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Robią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Chciałeś to masz Na razie jedna. i obie (rodzinka w komplecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Została mi zwrócona uwaga, że jedną wycieraczkę spartoliłem więc ją poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A czy aby nie za krótkie pióra wycieraczek? bo tak troszkę dziwnie wyglądają... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Poza tym ślicznie tylko szyby umyj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A czy aby nie za krótkie pióra wycieraczek?bo tak troszkę dziwnie wyglądają... :( Wystarczy zerknąć na zdjęcia oryginału. Są właśnie takie krótkie w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Jak tak, to ja zwracam honor są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Andrzej wycieraczki bardzo ładne. Ale czy one nie powinny być obie odsunięte na zewnątrz?. O reszcie na razie nie piszę, bo wpadniesz w samozachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A właśnie, że nie. Wycieraczki w MI-17 działają niezależnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi