Solo Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Raczej pudełkowe, świetne kalki dali w zestawie. Coś innego proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 VF-1 jest fajne, ale to raczej czyscioch bedzie w takim wariancie. Chlopaki pewnie beda namawiac Cie na kosci ale nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 No BA.. pewnie że byśmy namawiali, pytanie czy tak łatwo dostać kalki, poza tym wczesne maszyny w wersji A a co za tym idzie VF-84 nie były aż tak brudne. Poszaleć można przy VF-103, ale tu to juz musisz przerobic wersję A na B, więc lepiej pozostać przy oryginale. Niestety chyba Woit może mieć rację, przekopałem foty i nie znalazłem usyfionego VF-1. Tu może uratować sprawę jeszcze Marcin. Może w swoich zbiorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Nie za bardzo chciałbym brudzić tę maszynę. Zresztą VF-1 aż taki czysty nie było, widać to dobrze na tym zdjęciu, obszary pod skrzydłami: Co do kalek o których piszecie, to znalazłem coś interesującego, ale to "suche" kalki, nigdy ich nie używałem: http://store.spruebrothers.com/product_p/cxdae72002.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Zostaw te czaszki w spokoju, co będziesz dzieci straszył Rób tego Wolfpacka, poczuj klimat "navy" i potem zrób następnego w 1/48 już na pełnym wypasie A tak w ogóle to załóż może wątek, wrzuć tam inboxa (przynajmniej kalki), abyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy. Tu taka fotka trochę przybrudzonego/przykurzonego VF-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 W takim razie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Niesamowity! Genialna praca, szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Ekstra wyszedł coś pięknego jak na skale 1/72 to chyba on całkiem spory jest jak na jeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Owszem, duże bydlę, bardzo ładne. Chyba minimalnie model dłuższy od Tomcata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi