Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 jakaś integracja po sobotę po imprezie? obok hal wystawowych o 18 zaczyna się hokej, Telford Tigers, można by się tam wybrać dla relaksu i potem na przykład piwko w Wetherspoonie? pozdrawiam ps. alternatywnie jeśli ktoś zostaje na noc w Birmingham można wybrać się na zwiedzanie Brum wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Kurcze, a ja znowu nie bede mogl przyjechac..... a bylo juz tak blisko... No nic moze za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Powoli zaczynam manele szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Ja jak co roku będę z kolega 'Turecki'-m i po raz pierwszy także z kolega 'Jonnym'. Dwa dni oczywiście. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 widze ze dobra ekipa sie zbiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 pozostaje wywołanie tak zwanego sztucznego tłumu w okolicach określonej godziny obok któregoś z najbardziej charakterystycznych stoisk ;-) powiedzmy 13 w sobotę przy Airfix Model World Magazine, oczywiście to tylko propozycja, ale wspólny piwny lunch w sasiadującym z halami wystawowymi Weaterspoonie w centrum handlowym chyba nikomu nie zaszkodzi.. uszanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Nie ma co zmieniać punkt zborny i wypadowy jak zawsze obok stoiska Master.Tam każdy każdego znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Yo No to chętnych na face to face zapraszam na zbiórkę około 13.30 na stoisku MASTERA. Potem jakieś pifko czu cosik... ;) Tak informacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 też informacyjnie, zostaje ktoś w końcu w samym Birmingham z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Ja w tym roku dede tylko w sobotę i zastanawiam się czy brać swoje ostatnie wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Brać. Będziem oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Z tego co doczytalem to znow zmienili opakowanie angielskiego odpowiednika sidoluxu http://www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Household_Cleaning/Pledge_Multisurface_Wax_750ml.html?TrackingCode=701.hJ7zblki4EuAeOiWH0-ttg Czy ktos juz uzywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Reasumujac spotkanie w Telford moge zaliczyc do udanych. Wrocilem do domu chudszy o sporo kasy ale bogatszy o Tiger 1 £32 i Abramsa £38 z RMF (FM) w 1/35 me bf 109 profi pack 1/32 £27 i troche narzedzi w tym iwate eclipse £120 zaszalalem i teraz Solo mnie znienawidzi Atmosfera na stoisku Mastera jak zwykle na najwyzszym poziomie Dzieki panowie za goscine. Szkoda ze jak co rok naszych kolegow forumowych tak malo przyjezdza, no chyba ze wstydza sie ujawniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Reasumujac spotkanie w Telford moge zaliczyc do udanych. Wrocilem do domu chudszy o sporo kasy ale bogatszy o Tiger 1 £32 i Abramsa £38 z RMF (FM) w 1/35 me bf 109 profi pack 1/32 £27 i troche narzedzi w tym iwate eclipse £120 zaszalalem i teraz Solo mnie znienawidzi Atmosfera na stoisku Mastera jak zwykle na najwyzszym poziomie Dzieki panowie za goscine. Szkoda ze jak co rok naszych kolegow forumowych tak malo przyjezdza, no chyba ze wstydza sie ujawniac No i git. Nie przejmuj się. On już dziś zaczął na nowo ewangelizację H&S. Teraz dodatkowo podkreśla nazwę pogrubioną czcionką żeby upodlić użytkowników jakiś tam Badgerów, Iwat, Proconów, Tamiya i innych nic nie wartych sprzętów PS. Mnie męczy Olympos Micron ale jeszcze nie dojrzałem do takich wydatków dlatego jako drugi zakupię zaintrygowany wyglądem i funkcjonalnością Procon Boy SQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Hahahahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Ogólnie imprezę mogę zaliczyć jako udaną. Nogi bolą okrutnie a i kasy trochę poszło. Jak będę miał chwilę to wrzucę listę do tematu zakupy. Moim zdaniem największym rozczarowaniem było stoisko Eduard. Chyba jako jedyni na wystawie ceny mieli zawyżone np. maski do oszklenia chcieli mi wcisnąć za £10 gdzie w necie można je nabyć za £5-6. Koleś z Friulmodel niestety się nie pojawił. Chodziły pogłoski że była z nim jakaś draka w zeszłym roku i grzecznie go poprosili o nie pojawianie się. Trudno. Parę zestawów udało się wyszabrować z Panzershop. U chłopaków z Master Model atmosfera jak zwykle wyśmienita, paru chłopaków wpadło, na stołach Overseas parę drinków poszło. Mam nadzieję że za rok znów się tam spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattski Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Witam Bezpartyjny. E14 Londyn Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 A mnie wystawa w Telford niezbyt się udała za sprawą tego ze jeden dzień tylko byłem ( kilka godzin) i dziewięciu spędzonych za kółkiem. Reszta jak najbardziej ok. Zakupowo skromniej niż w poprzednich latach. Nie było nawet kiedy wydać Najważniejsze że coroczne spotkania przy Masterach dopisaly. Ogólnie impreza według mnie ciut mniejsza niż w poprzednich latach ale i tak warto przyjechać. PS Jak ma ktoś jakieś zdjęcia to dawać tu bo ja raptem 4 zrobiłem i to wypraska Elefanta w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Kilka zrobiłem, ale niewiele. Na początek przygotowanie do minuty ciszy z okazji Remembrance Day: I nasz stolik klubowy: Ten model zbudował kolega z klubu (ten z lewej na fotce wcześniej). To prawie w całości scratch - poza kołami, gąsienicami i wanną, która też była trochę zmodyfikowana. Dostał za niego srebro: i kilka modeli z wystawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Fajne fotki Co do Eduarda to nie pierwszy raz ceny zawyżone mieli. Mnie natomiast zdziwił pan który rokrocznie nie wytrzymał trudów integracji i ochrona pomagała mu wyjść a w tym roku o 4 jeszcze się dzielnie trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Stolik integracyjny faktycznie na bogato, "wystawców" dużo i "modeli" w różnych proporcjach też całe mnóstwo. Nie dziwota że sprawdzenie wszystkich wielkiego zdrowia wymagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harvy5 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 ST4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Witamy. Za tydzien wystawa w Bolton - ktoś się wybiera? Ja raczej będę (no chyba że coś nieoczekiwanego się wydarzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 W nastepną niedzielę wystawa w Huddersfield. Ktoś będzie? Mam nadzieję że Przemek (Tremac) dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi