Trojan Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam Przedstawiam mój kolejny model jak w tytule. Wątek warsztatowy ze szczegółami prac znajduje się tu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=42129 a komplet zdjęć z pracy tu http://s37.photobucket.com/user/trojanst225/library/La%20Ferrari?sort=2&page=1 Model dość ciężki do sklejania ze względu skomplikowane kształty ale ogólnie nie narzekam. Wymagania mnie motywują. Finalne spasowanie elementów nie do końca mnie zadowala. Większe błędy (a zwłaszcza linia podziału bagażnika ) zostały wytknięte w wątku warsztatowym. Auto wzbogacone blaszkami Hobby Design oraz kalkami carbonowymi Tamiya. Wykończenie to lakier z palety Zero Paints - Ferrari Rosso Corsa, bezbarwny Zero Paints, pasty polerskie Tamiya. Podstawka wykonana we własnym zakresie. Podczas sesji zdjęciowej wyłamałem niechcący górny zawias drzwi pasażera. Uczulam na ten fakt przyszłych budowniczych tego auta. To strasznie delikatny element. Dlatego właśnie nie ma zdjęcia z podniesionymi oboma drzwiami nad czym bardzo boleję Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Piękny jest. Proszę o jedno zdjęcie 1920x1080, zapodam dobie go na tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Proszę o 2 zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Piekna robota, fajniutki Idealne zdjecia na plakat nad lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki Akurat mam możliwość skorzystania z takiego półprofesjonalnego atelier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Robi niezły rozp...ol mojej głowy. Piękna jest! Ten kolorek . Świetne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Ukradne ten egzemplarz i bede wkrecac znajomym ze ja go zrobilem:) Gratulacje bo model jest naprawde idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Super galeria. Widać że sporo pracy wsadziłeś w ten model, kto nie wierzy niech kuknie w warsztat bo i tam jest na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki Kadzior! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Wiemy już jak wygląda oryginał poprosimy zdjęcia modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Kużwa, miodzio. Ja też chcę fotkę nr 2 , a co . Chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 EMEJZING! Mistrzostwo świata, no i ta podstawka.. Pięknie współgra. Model na mega wysokim poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi