Marcin1212 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Witam Model został pomalowany na nowo po upadku z półki, kalkomanie dokupione (tanim kosztem ) okazały się strasznym badziewiem co widać Niestety brak zdjęcia z przed awarii, a szkoda teraz wygląda to tak Brak kilku części, bardzo to widać na spodzie modelu. Z samego malowania jestem zadowolony, ale oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Podzielam twoje zadowolenie.....bardzo ładnie się prezentuje...fajne malowanie i brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Mnie także się bardzo podoba gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Bardzo fajny. Zdjęcia mogły by być lepsze i większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Dzięki że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Świetny model, gratulacje! Przymierzam się do takiego samego. Podobają mi się obicia lakieru. Zrobiłeś je pędzlem, czy skorzystałeś z innej techniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 12 Maja 2014 Autor Share Napisano 12 Maja 2014 Witam Dzieki za dobre słowo Ślady obić lakieru to pędzel, gąbka, I tu umnie też nowość kredki "bambino" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Super. Przez takie modele w galeriach coraz śmielej spoglądam na modele samolotów w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Dzięki że się podoba Nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Zako:bip:ę się w Amerykańskich samolotach i takie jak ten to dla mnie miód na oczy. ^^ Mam pytanie: jakiego użyłeś koloru bazowego od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 rdza zrobiona mistrzowsko ! fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 rdza zrobiona mistrzowsko ! fajny Rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Na łączeniach skrzydeł z kadłubem moim zdaniem autor chciał uzyskać efekt rdzy i wyszło spoko nie sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 to nie rdza to oplucia olejem i spalinami. Piękny kociak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Racja chociaż mi to i tak przypomina troche rdze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 gdyby tam była rdza to skrzydła odłamałyby się przy pierwszej lepszej ewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Gdyby tam była rdza to konstruktorzy (i pewnie nie tylko oni) by się mocno zdziwili, że duraluminium koroduje tlenkami żelaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Wszystko mi wyjaśniliście kłaniam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Mam pytanie: jakiego użyłeś koloru bazowego od góry? Witam kolor to MODEL MASTER flat sea blue, nastąpnie złamany minimalnie (ale to bardzo minimalnie ) żółtym dostał cekawego granatowo-zielonkawego (miejscami) nalotu a potem rozjaśniany bielą rdza zrobiona mistrzowsko ! fajny Koledzy doskonale to wytłumaczyli Takie rudawe (ale nie rdzawe) ślady od okopceń gdzieś kiedyś widziałem w necie też na HELLCACIE więc i mój takie dostał Dzięki że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi