Marcin1212 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Witam Model został pomalowany na nowo po upadku z półki, kalkomanie dokupione (tanim kosztem ) okazały się strasznym badziewiem co widać Niestety brak zdjęcia z przed awarii, a szkoda teraz wygląda to tak Brak kilku części, bardzo to widać na spodzie modelu. Z samego malowania jestem zadowolony, ale oceńcie sami Cytuj
Sławekb Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Podzielam twoje zadowolenie.....bardzo ładnie się prezentuje...fajne malowanie i brudzenie Cytuj
spiton Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Bardzo fajny. Zdjęcia mogły by być lepsze i większe. Cytuj
slusar Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Świetny model, gratulacje! Przymierzam się do takiego samego. Podobają mi się obicia lakieru. Zrobiłeś je pędzlem, czy skorzystałeś z innej techniki? Cytuj
Marcin1212 Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Witam Dzieki za dobre słowo Ślady obić lakieru to pędzel, gąbka, I tu umnie też nowość kredki "bambino" Cytuj
gumowy01 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Super. Przez takie modele w galeriach coraz śmielej spoglądam na modele samolotów w 1/72 Cytuj
Marcin1212 Napisano 17 Maja 2014 Autor Napisano 17 Maja 2014 Dzięki że się podoba Nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru Dzięki Cytuj
sfjontkofski Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Zako:bip:ę się w Amerykańskich samolotach i takie jak ten to dla mnie miód na oczy. ^^ Mam pytanie: jakiego użyłeś koloru bazowego od góry? Cytuj
letalin Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 rdza zrobiona mistrzowsko ! fajny Rdza? Cytuj
GRUMCAJS Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Na łączeniach skrzydeł z kadłubem moim zdaniem autor chciał uzyskać efekt rdzy i wyszło spoko nie sądzisz ? Cytuj
Skoti Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 to nie rdza to oplucia olejem i spalinami. Piękny kociak. Cytuj
GRUMCAJS Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Racja chociaż mi to i tak przypomina troche rdze ;) Cytuj
Skoti Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 gdyby tam była rdza to skrzydła odłamałyby się przy pierwszej lepszej ewolucji Cytuj
Mikele Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Gdyby tam była rdza to konstruktorzy (i pewnie nie tylko oni) by się mocno zdziwili, że duraluminium koroduje tlenkami żelaza. Cytuj
Marcin1212 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 Mam pytanie: jakiego użyłeś koloru bazowego od góry? Witam kolor to MODEL MASTER flat sea blue, nastąpnie złamany minimalnie (ale to bardzo minimalnie ) żółtym dostał cekawego granatowo-zielonkawego (miejscami) nalotu a potem rozjaśniany bielą rdza zrobiona mistrzowsko ! fajny Koledzy doskonale to wytłumaczyli Takie rudawe (ale nie rdzawe) ślady od okopceń gdzieś kiedyś widziałem w necie też na HELLCACIE więc i mój takie dostał Dzięki że się podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi