Moses Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Do przeróbki tak, bedziesz musial wszystkie sensory od nowa zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 moim zdaniem bomba na trzech kołach i snołbordach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Do przeróbki tak, bedziesz musial wszystkie sensory od nowa zrobic Dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Do przeróbki tak, bedziesz musial wszystkie sensory od nowa zrobic Dla chcącego nic trudnego Można też kupić gotową żywiczną konwersję z Armycast'a specjalnie dla wersji HH-60G ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Adam, a można prosić jakiś SBS wykonania snowbordów, bo mnie takie czekają do CH-47. Mam co prawda instrukcję oraz rysunki od producenta, ale ciekawi mnie, jak zrobiłeś swoje :-) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Maja 2015 Autor Share Napisano 2 Maja 2015 Adam, a można prosić jakiś SBS wykonania snowbordów, bo mnie takie czekają do CH-47. Mam co prawda instrukcję oraz rysunki od producenta, ale ciekawi mnie, jak zrobiłeś swoje :-) Dzięki! Hmm, narty zrobione na podstawie zdjec, wiec jezeli masz instrukcje oraz rysunki od producenta, to juz masz wiecej niz ja. Ksztalt wyciety z kawalku polistryenu, na krawedziach dodane male paski polistyrenu tez, potem wszystko doszlifowane do ksztaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi