Diobeu Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Hmmm, super pomysł, choć w ten właśnie weekend jestem słomianym wdowcem z dwójką dzieci pod opieką i wstępne plany już zapadły. Generalnie nigdy nie uczestniczyłem w tego typu imprezie po tamtej stronie stołu i trochę strach przez kompromitacją... Na pewno mam nad czym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 30 Września 2015 Autor Share Napisano 30 Września 2015 Znalazłem koncepcję wyjazdu do Częstochowy, pożeniłem kilka tematów i znalazłem sobie kierowcę, co oznacza, że model będzie w bezpiecznych rękach, bo w moich - to był najtrudniejszy temat do ogarnięcia, bo lok. i tender nie są związane ze sobą i z podstawką i nie wiem jak je można bezpiecznie przewieźć. Nie wiem jaki jest charakter takiej imprezy, czy każdy stoi przy swoim czy każdy się snuje, ale mimo to liczę na jakieś spotkanie i chętnie obejrzę też coś, co tu widziałem tylko na zdjęciach. Jest gdzieś lista uczestników stąd i modele jakie wystawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Fajnie, że będziesz Nie ma obowiązku stać przy modelu Model rejestrujesz, stawiasz na stoliku w swojej klasie i już. Potem oglądasz, co inni wystawili, uczestniczysz w imprezach towarzyszących, spotykasz się ze znajomymi z forum i nie tylko itp, itd. W sumie myślę, że miło spędzisz czas. Bardzo się cieszę, że będę mógł Cię poznać osobiście Tutaj info o imperezie i rejestracji modeli Modelikarz 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Byłem, widziałem, podziwiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Byłem, widziałem, podziwiałem... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 5 Października 2015 Autor Share Napisano 5 Października 2015 Szkoda Marak, że nie udało się spotkać. Ja dzięki zardzewiałemu Mini zdobyłem nieco weny twórczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi