Diobeu Napisano 20 Września 2015 Autor Napisano 20 Września 2015 Hmmm, super pomysł, choć w ten właśnie weekend jestem słomianym wdowcem z dwójką dzieci pod opieką i wstępne plany już zapadły. Generalnie nigdy nie uczestniczyłem w tego typu imprezie po tamtej stronie stołu i trochę strach przez kompromitacją... Na pewno mam nad czym myśleć. Cytuj
Diobeu Napisano 30 Września 2015 Autor Napisano 30 Września 2015 Znalazłem koncepcję wyjazdu do Częstochowy, pożeniłem kilka tematów i znalazłem sobie kierowcę, co oznacza, że model będzie w bezpiecznych rękach, bo w moich - to był najtrudniejszy temat do ogarnięcia, bo lok. i tender nie są związane ze sobą i z podstawką i nie wiem jak je można bezpiecznie przewieźć. Nie wiem jaki jest charakter takiej imprezy, czy każdy stoi przy swoim czy każdy się snuje, ale mimo to liczę na jakieś spotkanie i chętnie obejrzę też coś, co tu widziałem tylko na zdjęciach. Jest gdzieś lista uczestników stąd i modele jakie wystawią? Cytuj
Coppercat Napisano 30 Września 2015 Napisano 30 Września 2015 Fajnie, że będziesz Nie ma obowiązku stać przy modelu Model rejestrujesz, stawiasz na stoliku w swojej klasie i już. Potem oglądasz, co inni wystawili, uczestniczysz w imprezach towarzyszących, spotykasz się ze znajomymi z forum i nie tylko itp, itd. W sumie myślę, że miło spędzisz czas. Bardzo się cieszę, że będę mógł Cię poznać osobiście Tutaj info o imperezie i rejestracji modeli Modelikarz 2015 Cytuj
Marak Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 Byłem, widziałem, podziwiałem... Cytuj
Coppercat Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 Byłem, widziałem, podziwiałem... Ja też Cytuj
Diobeu Napisano 5 Października 2015 Autor Napisano 5 Października 2015 Szkoda Marak, że nie udało się spotkać. Ja dzięki zardzewiałemu Mini zdobyłem nieco weny twórczej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi