konrad444 Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Blitzik skończony Tutaj warsztat:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=43628 Co do stelaża co do czego niektórzy się czepiali zostanie on poprawiony jednak w najbliższym czasie będę nie obecny w domu więc postanowiłem galerie zrobić przed tą poprawką. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Fajny, ładnie pobrudzony, dodaj podstawkę i rozsyp kartofle po pace, bo za równo tam jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Ładny model, bardzo podoba mi się kurzenie. Z pałąkami mądra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Good job piękny model. Podasz nr.katalogowy?? Podoba mi sie i skleić mi sie go zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2014 Fajnie wyszedł, podoba mi się i tempo z nim miałeś niezłe. Jedynie co mogę napisać to niestety zdjęcia mogły by wyjść troszkę lepiej. Może przy zmianie pałąków warto by było fotografować przy świetle dziennym - wtedy jest zawsze łatwiej uzyskać niezły efekt. Nie zrozum mnie źle, sam wiem ile trzeba się nagimnastykować, żeby fota robiona w pomieszczeniu i z oświetleniem sztucznym wyszła ok. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Dzięki za komentarze. Kilka wyjśnień 1.Tempo wcale nie było aż takie dobre bo kleiłem go aż od końca grudnia a model praktycznie sam się składał w końcu to tamiya i robiłem go prosto z pudła. 2.Ze zdjęciami to trochę gorzej jak na razie to nawet nie mam stelaża z prawdziwego zdażenia ale nie długo może w końcu kupie i jeszcze mam jakieś paprochy na matrycy i będe musiał oddać do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Masz chłopie talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 … Podasz nr.katalogowy?? …Huopie… zapytałem wujka i drugi link wiódł do receznji Tamiya 35291. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi